HomeНовиниРАЕС повідомляєГенедиректор РАЕС зустрівся з молоддю станції

Генедиректор РАЕС зустрівся з молоддю станції

( 0 Votes )


В атмосфері конструктивного діалогу пройшла зустріч генерального директора РАЕС Павла Павлишина з молоддю станції. Участь у зустрічі взяли близько двохсот молодих працівників Рівненської АЕС .

 Така зустріч проводилася на РАЕС вперше з метою покращання взаємодії між адміністрацією та молодими працівниками. Ініціатором зустрічі виступив сам Павло Павлишин. На його думку, майбутнє станції та міста залежить саме від молоді. Адже на станції сьогодні працює понад 2500 працівників віком до 35 років, що складає 30% від загальної чисельності персоналу РАЕС. 

Коло питань, які цікавили молодь, було надзвичайно широким: від перспектив розвитку Рівненської АЕС до щоденних виробничих та соціально-побутових питань. Відповідаючи на запитання, генеральний директор розповів про стан будівництва ЛЕП-750 «РАЕС - п/с Київська», цілі і завдання станції та Компанії, житлове будівництво і кредитування молоді, підвищення кваліфікації в навчально-тренувальному центрі і сторонніх організаціях, можливості кар’єрного зростання, організацію дозвілля. Павло Павлишин пообіцяв всебічну підтримку молодіжних спортивних проектів.

Обговорили під час зустрічі і питання кадрового резерву, лікування у станційному санаторії-профілакторії, забезпечення лікувально-профілактичним харчуванням, стан гуртожитків, розширення центральної прохідної.

Між генеральним директором і молодими працівниками відбулася відверта та щира розмова. На думку Павла Павлишина, обопільний результат таких зустрічей очевидний, адже багато питань потрібно вирішувати за допомогою молодих людей.

Наприкінці зустрічі генеральний директор та голова Організації молоді вручили грамоти переможцям та призерам конкурсу професійної майстерності ДП НАЕК «Енергоатом» та конкурсу наукових доповідей ВП РАЕС

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.