HomeНовиниРАЕС повідомляєРівненські атомники знову перші

Рівненські атомники знову перші

( 0 Votes )

Учетверте поспіль перемогу у конкурсі наукових доповідей серед молодих працівників ДП НАЕК «Енергоатом» здобув представник Рівненської АЕС. Інженер електричного цеху РАЕС Олександр Пчелінцев вчергове підтвердив високий рівень підготовки рівненських атомників. Його доповідь на тему «Паралельна робота основного та резервного трансформаторів власних потреб блоків з реакторами ВВЕР-1000» стала найкращою серед дев’яти робіт за виробничим напрямком.

 Ще один представник Рівненської АЕС – інженер служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації Олександр Кратік посів почесне друге місце за профспілковим напрямком з доповіддю «Інформаційне забезпечення прозорої роботи первинної профспілкової організації ВП РАЕС». 

Варто зауважити, що Олександр Пчелінцев і Олександр Кратік не вперше беруть участь у конкурсі і уже показували високі результати. У 2010 році О.Кратік посів перше місце, а у 2011-му О.Пчелінцев – друге. Окрім того, Олександр Пчелінцев був призером міжнародної конференції «Молодь АЕС: безпека, наука, виробництво».

«Рівень учасників зростає з року в рік. – розповідає Олександр Кратік. – Цьогоріч, до прикладу, було багато сильних і цікавих робіт. Приємно, що і на РАЕС, і в Компанії підтримують і розвивають цей конкурс, адже, безумовно, майбутнє за молоддю».

«Щодня молоді фахівці на своїх робочих місцях вирішують складні виробничі завдання, - додає Олександр Пчелінцев. – Конкурс – нагода поділитися своїми досягненнями. Крім того, під час таких заходів молоді працівники атомних станцій мають змогу не тільки набути досвіду, який знадобиться у роботі, а й знайти нових знайомих і друзів».

Участь у конкурсі також взяв начальник зміни хімцеху РАЕС Анатолій Тихомиров. Його робота стосувалася розробки та впровадження на станції програмного забезпечення «Добова відомість технологічних показників ХЦ».

Конкурс наукових доповідей серед молодих працівників ДП НАЕК «Енергоатом» проводиться щороку з метою розкриття науково-технічного потенціалу та підвищення загального рівня знань, а також обміну досвідом, генерації нових ідей та пошуку нових шляхів оптимізації виробничого процесу.

Представники Рівненської АЕС беруть участь у цьому конкурсі чотири роки поспіль і щороку здобувають призові місця. Це свідчить не тільки про високий технічний рівень підготовки рівненських атомників, а й про те, що на РАЕС підтримують ініціативу молодих працівників, сприяють розкриттю їх наукового і професійного потенціалу.

 


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.