HomeНовиниРАЕС повідомляєПлан березня виконано

План березня виконано

( 0 Votes )

Енергоблоками Рівненської АЕС у березні вироблено  1 млрд. 379,4 млн. кВтг електроенергії, що складає  100% планового завдання. У порівнянні з відповідним періодом минулого року у березні 2013 року  вироблено на 274,3 млн. кВтг електроенергії більше. 

 Станом на 8 годину 2 квітня в роботі перебувають три енергоблоки РАЕС на номінальному рівні потужності із сумарним навантаженням 1760 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Реакторна установка енергоблоку №4 працює у режимі потужнісного ефекту реактивності.

На енергоблоці №3 (ВВЕР-1000) триває 47-а доба середнього планово-попереджувального ремонту. Другий канал системи безпеки введено у режим чергування. Ущільнено головний роз’єм реактора, парогенератори. Виконані гідравлічні випробування обладнання та трубопроводів першого контуру на щільність та міцність. Усі роботи виконуються згідно з графіком.

За минулу добу та з початку місяця енергоблоками РАЕС вироблено 42,5 млн. кВтг електроенергії, з початку  року – 4 млрд. 433,8 млн. кВтг.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

Управління інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС


 

У вас недостатньо прав для коментування.