HomeНовиниРАЕС повідомляєРАЕС: 6 мільярдів кіловат-годин електроенергії з початку року

РАЕС: 6 мільярдів кіловат-годин електроенергії з початку року

( 0 Votes )

Рівненська атомна електростанція виробила 6 млрд. 022, 7 млн. електроенергії з початку року. Це на 283,4 мільйони кіловат-годин більше, ніж за аналогічний період минулого року та становить 100,1% від планового завдання.

Станом на 8 годину 24 травня в роботі перебувають два енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1235 МВт. Діє диспетчерське обмеження. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Енергоблок №2 (ВВЕР-440) після завершення поточного ремонту переведено у «гарячий» резерв. 

На енергоблоці №4 (ВВЕР-1000) 41 доба середнього планово-попереджувального ремонту. У ремонті – обладнання третього каналу системи безпеки. Ущільнено головний роз’єм реактора та парогенератори по першому контуру. Триває ущільнення парогенераторів по другому контуру. Проводиться збирання турбогенератора. Усі роботи виконуються згідно з графіком.

За минулу добу енергоблоками Рівненської АЕС вироблено 29,6 млн. кВтг електроенергії, з початку місяця  - 679,8 млн. кВтг електроенергії та з початку  року – 6 млрд. 022,7 млн. кВтг електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

 

УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ'ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.