HomeНовиниКрайові новиниЖителі Рівненщини перераховують кошти в підтримку армії

Жителі Рівненщини перераховують кошти в підтримку армії

( 0 Votes )

 

Жителі Рівненщини та меценати краю продовжують перераховувати кошти на банківський рахунок Оперативного командування «Північ» повідомляє takeinfo.net Так, небайдужі вже перерахували понад 60 тисяч гривень. Зазначимо, що зібрані кошти використовуються на відновлення матеріально-технічного стану військової техніки.

Нагадаємо, що допомогу для матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців та військових частин Ви зможете надати, перерахувавши кошти за реквізитами оперативного командування «Північ» Збройних Сил України:

Одержувач: в/ч А0796

Код ЄДРПОУ: 07852893;

Банк: ГУ ДКС України у Рівненській області;

Код банку МФО: 833017;

Реєстраційний рахунок: 31256301202262 — на матеріально-технічне забезпечення військових частин оперативного командування «Північ».

У разі бажання юридичних і фізичних осіб здійснювати перерахування коштів безпосередньо військовим частинам та установам пропонується звертатися безпосередньо до командирів (начальників) на місцях.

Передати слова підтримки ви можете, написавши листа на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з приміткою «Лист підтримки», залишивши коментар або повідомлення на нашій сторінці у соціальній мережі: https://www.facebook.com/OKpivnich?fref=ts.

 

У вас недостатньо прав для коментування.