HomeНовиниКрайові новиниБлагодійники Рівненщини допомагають ОК "Північ"

Благодійники Рівненщини допомагають ОК "Північ"

( 0 Votes )

На банківський рахунок управління оперативного командування «Північ» мешканцями Рівненщини вже перераховано більше триста тисяч гривень.

Особовий склад органу військового управління щиро вдячний благодійникам за підтримку у цей не простий час, які незважаючи на скрутну фінансову ситуацію в Державі продовжують допомагати Збройним Силам України.

управління оперативного командування «Північ»З метою забезпечення законного, ефективного використання коштів, які надійшли на рахунки військових частин, увага командирів всіх рівнів зосереджена на забезпечення контролю за своєчасним оприбуткуванням та ефективним використанням коштів та матеріальних цінностей, переданих безпосередньо до військових частин.            

Після придбання матеріальних-технічних засобів засобам масової інформації буде наданий детальний звіт, з оприлюдненням звітних документів щодо використання коштів.

Планується витратити 200 тисяч гривень на спорядження для особового складу (бронежилети), а 85,6 тисяч гривень на придбання запчастин до автомобільної техніки.

Нагадуємо, що бажаючі надати фінансову допомогу для матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців та військових частин можуть перерахувати кошти за реквізитами оперативного командування «Північ» Збройних Сил України:

 

Одержувач: в/ч А0796

Код ЄДРПОУ: 07852893;

Банк: ГУ ДКС України у Рівненській області;

Код банку МФО: 833017;

Реєстраційний рахунок:

31256301202262 — на матеріально-технічне забезпечення військових частин оперативного командування «Північ».

 

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.