HomeНовиниКрайові новиниВ Рівненській ОДА обговорять легалізацію видобутку бурштину

В Рівненській ОДА обговорять легалізацію видобутку бурштину

( 0 Votes )

6 травня о 12 годині в Рівненській облдержадміністрації відбудеться круглий стіл на тему: "Рівненський бурштин: від мародерства до легального видобутку".

Проблема незаконного видобутку бурштину потребує негайного вирішення. Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію у країні, в північних районах Рівненщині ведеться масовий видобуток сонячного каменю.

- На круглому столі, що відбудеться у Рівненській ОДА, ми хочемо розробити рекомендації до законотворців щодо налагодження легального видобутку бурштину. До участі в обговоренні запрошуємо науковців-геологів, відповідальних посадовців, представників правоохоронних і контролюючих органів, громадських активістів, - пояснив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Також очільник області розповів про те, що повторно обговорення відбудеться орієнтовно 15 травня. Тоді на засіданні колегії Рівненської ОДАзберуться голови адміністрацій північних районів, представники правоохоронних органів, міністерства внутрішніх справ, екологи та народні депутати від Рівненщини.

Джерело: ОГО

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.