HomeНовиниКрайові новиниСумнозвісний «Доктор Пі» відбуває покарання у Полицькій колонії

Сумнозвісний «Доктор Пі» відбуває покарання у Полицькій колонії

( 0 Votes )

 

Андрій Слюсарчук, більш відомий як «Доктор Пі», відбуває призначене йому судом покарання у вигляді позбавлення волі на вісім років, на Рівненщині – у Полицькій виправній колонії.

Нагадаємо, Андрій Слюсарчук здобув собі «славу» шахрая, ввівши в оману тисячі людей. Знатися з ним мали за честь найвищі особи нашої держави. Віктор Ющенко свого часу обіцяв створити Інститут Мозку, який мав очолити «Доктор Пі», а за президентства Віктора Януковича Слюсарчук був нагороджений Державною премією України в галузі освіти 2011 року.

Сихівський районний суд Львова позбавив Слюсарчука волі на 8 років за вбивство, шахрайство і незаконну лікарську діяльність. Після відхилення апеляційних скарг захисників судом вирок набрав сили. Частину терміну Слюсарчук відсидів у слідчому ізоляторі.

За словами Марії ПАНЧЕЛЮГИ з прес-служби управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області, наприкінці травня Андрія Слюсарчука етапували до Полицької виправної колонії. Але пробув він там недовго: вже за кілька днів його повернули у Львів – нібито на планове лікування. У Полиці знаменитий псевдолікар повернувся вже наприкінці червня. Наразі він відбуває покарання на загальножитлових умовах. Засуджений має право на один раз в місяць на короткострокове побачення, один раз на два місяці на тривале побачення, необмежено користується телефонними розмовами та інтернетом. За словами пані Марії, Слюсарчук режиму утримання не порушує, здебільшого проводить час за читанням книг, які бере у місцевій бібліотеці.

Джерело: Рівненська правда

ілюстрація з мережі Internet

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.