HomeНовиниКрайові новиниВасиль Яніцький: "Я люблю працювати на окрузі" (+фото)

Василь Яніцький: "Я люблю працювати на окрузі" (+фото)

( 0 Votes )

«Я люблю працювати у своєму виборчому окрузі, бути поміж близьких мені людей, бачити проблеми на власні очі та всіляко допомагати у їх вирішенні», – саме  такі слова прозвучали з уст народного депутата України Василя Яніцького під час чергового робочого візиту до Володимирецького району Рівненщини.

Володимиреччина, як власне і кожен район 155-го виборчого округу, щодня потребує вирішення нагальних питань в різних сферах діяльності. Деякі проблеми вирішується на місцевому рівні, інші ж питання потребують детального вивчення та подальшого лобіювання у вищих органах державної влади. Але завжди відчутне щире сприйняття нардепом Яніцьким кожної проблеми в кожній окремо взятій громаді та подальша допомога у їх вирішенні.

У благословенні передвеликодні свята, Василь Яніцький відвідав села Степангород, Хиночі, Полиці, Рафалівку та Городець Володимирецького району. І, як завжди, не з порожніми руками.

Цього разу, як Голова правління Благодійного фонду «Наш Край», Василь Петрович подарував колективу Степангородської школи музичне обладнання. Разом  з місцевим сільським головою і директором школи, в присутності голови Володимирецької РДА Володимира Хоружого та начальника відділу культури і туризму Людмили Босик, парламентар обговорив питання будівництва нової школи у даному населеному пункті.


 

У селі Полиці отримала заохочувальну грошову премію місцева волейбольна команда  «Поличанка», що цьогоріч стала призером чемпіонату області, а у Рафалівську амбулаторію загальної практики та сімейної медицини,  Василь Яніцький подарував вкрай необхідний у лікувальному процесі електрокардіограф.

Завітав депутат і до Володимирецької районної бібліотеки для дітей та Городецької публічно-шкільної бібліотеки, де нещодавно коштами БФ «Наш край» було закуплено нові меблі і повністю оновлено інтер’єр.

Не секрет, що багато років у нас культура фінансується за залишковим принципом, тож і матеріальна база, і книжковий фонд багатьох бібліотек дуже застарілі.  А після такого оновлення сюди із задоволенням пішли і дорослі, і малі. Тим більше, що в Городецькій бібліотеці зараз готується нова експозиція, присвячена відомому польському письменнику,  історику і художнику Юзефу Крашевському. Взагалі допомога фонду «Наш край» і особисто нашого депутата – як ковток свіжого повітря для закладів культури нашої глибинки, - зазначила Людмила Босик.


 

Серед найближчих планів депутата – підтримка сільських клубів, де часто відсутня нормальна звукоапаратура, без якої ні свято не організуєш, ні дискотеку для молоді. А також – підтримка ініціативних сільських громад, які готові власними силами змінювати життя на краще.  Бо саме від таких ініціатив залежить наше майбутнє.

Михайло Слободзян.

 

У вас недостатньо прав для коментування.