HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка тижня

Кримінальна хроніка тижня

( 0 Votes )

В період з 16 вересня 2013 року по 22 вересня 2013 року до чергової частини Кузнецовського МВ УМВС надійшло 83 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких 13 кваліфіковано як кримінальне правопорушення. Із зареєстрованих 83 повідомлень по 70 заявах та повідомленнях прийнято рішення про їх розгляд згідно ЗУ «Про звернення громадян».

Із зареєстрованих 13 кримінальних правопорушень: крадіжка – 6, тілесні ушкодження – 3, злочини проти довкілля -1,підроблення документів -1, наркозлочини -2.

 

Тепер про деякі з подій детальніше:

- крадіжка:

-16 вересня 2013 року надійшло повідомлення жительки с. Дубівка Володимирецького району, про те, що 16.09.2013 року близько 11 год. в приміщенні дит. лікарні смт. Володимирець невідома особа викрала її мобільний телефон марки «Самсунг вейв», який вона залишила без нагляду в коридорі на дивані.

- 16 вересня 2013 року в смт. Володимирець невідома особа шляхом вільного доступу із господарства викрала велосипед марки «Україна».

- 16 вересня 2013 року на території ДГ «Городецьке» невідома особа шляхом вільного доступу викрала 6 мішків комбікорму по 30 кг. кожен.

- в ніч на19 вересня 2013 року невідома особа шляхом пошкодження замка в дверях автомобіля марки « ВАЗ 2106» викрала магнітолу марки «Соні», яка належить жителю м. Кузнецовськ;

- 20 вересня 2013 року в м. Кузнецовськ із шкільної сумки учня 6-го класу невідома особа викрала мобільний телефон марки «Нокіа».

                - 20 вересня 2013 року в с. Заболоття на хуторі «Клинок» невідома особа шляхом вільного доступу викрала трансформатор.

- тілесні ушкодження:

- 21 вересня 2013 року надійшло повідомлення жителя м. Кузнецовськ, про те, що на автодорозі смт. Рафалівка – В.Жолудськ, а саме поблизу с. В.Жолудськ двоє невідомих осіб, яких він підвозив на авто марки «Джелі» нанесли йому тілесні ушкодження.  На даний момент проводяться заходи по встановленню даних осіб.

- 22 вересня 2013 року до СМЧ №3 м. Кузнецовськ звернувся місцевий житель із тілесними ушкодженнями у вигляді забійна рана перенісся. Причина отримання т/у встановлюється.

-підроблення документів:

- працівником ВДАІ на автодорозі М.Жолудськ – Рафалівка був зупинений автомобіль марки «Ауді – А6» під керуванням жителя с. М.Жолудськ. Під час перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію даного автомобіля має явні ознаки підробки. Даний автомобіль поміщено на в Кузнецовський МВ.

Працівниками МВ 22 особи притягнуто до адміністративної відповідальності, а саме: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 1, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 3, ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) – 1, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 7, ст. 184 КУпАП (ухилення від виконання батьками обов’язків по вихованню дітей) – 4, ст.. 187 КУпАП (порушення правил адміністративного нагляду)- 7.\

Ірина ЛЯШУК, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.