HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 30 вересня по 6 жовтня 2013 року

Кримінальна хроніка з 30 вересня по 6 жовтня 2013 року

( 0 Votes )

У період з 30 вересня по 6 жовтня 2013 року до чергової частини Кузнецовського МВ УМВС надійшло 72 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, з яких 16 кваліфіковано як кримінальне правопорушення. Із зареєстрованих 72  повідомлень по 56 заявах та повідомленнях прийнято рішення про їх розгляд згідно ЗУ «Про звернення громадян».

Із зареєстрованих 16 кримінальних правопорушень крадіжки – 8 випадків, тілесні ушкодження – 5, злочини проти довкілля – 1, зловживання владою – 1, наркозлочини – 1.

Тепер про деякі з подій детальніше.

Крадіжка. 1 жовтня о 11.50 по телефону надійшло повідомлення жителя м. Рівне, виконроба рівненського управління ПАТ "Електро"  про те, що в ніч на 1 жовтня у с. Кругле Володимирецького р-ну невідомі особи шляхом вільного доступу зняли з лінії електропередач 16 деревяних електроопор (10 з залізобетонними приставками), які поскладали на узбіччі в с. Кругле.

 - 1 жовтня о 17.50 надійшла письмова заява жительки м. Кузнецовськ, студентки ЛВПУ-63, про те, що 29 вересня близько 3.40 ранку в пасажирському швидкісному потязі сполученням Львів - Київ невідома особа викрала її жіночу сумочку, яку вона залишила в купе потягу без нагляду. у ній був паспорт громадянина України на її ім’я та грошові кошти в сумі 50 грн.

- 3 жовтня о 17.50 поштою надійшла заява непрацюючого жителя м. Кузнецовськ  про те, що 2 жовтня о 20.00 в барі "У Зосі" в Кузнецовську невідома особа шляхом вільного доступу викрала його мобільний телефон марки "Самсунг gt-s 58300 kisek". Збиток встановлюється.

- 3 жовтня о 19.05 по телефону надійшло повідомлення непрацюючої  жительки с. Хиночі про те, що 3 жовтня о 13.00 біля магазину "Даринка" у с. Хиночі невідома особа шляхом вільного доступу викрала її велосипед марки "АИСТ", який вона залишила без нагляду.

- 4 жовтня о 19.35 надійшла письмова заява жительки м. Кузнецовськ про те, що 27 вересня увечері з прилавку магазину "Світ електроніки "Вікотек" по м-ну Вараш, 11 (м. Кузнецовськ) невідома особа шляхом вільного доступу викрала ноутбук марки "Soni svt1311z9rs".

- 6 жовтня о 08.00 надiйшла письмова заява непрацюючої жительки м. Кузнецовськ про те, що 5 жовтня біля 23:35 з незамкнутої квартири по місцю проживання невідома особа викрала її два мобільних телефони марки "Нокіа".

- 6 жовтня о 17.15 надійшла письмова заява жителя с. Воронки про те, що вночі 6 жовтня з автомобіля марки "Рено магнум", який знаходився на території тракторної бригади СВК "Зоря" с. Воронки, невідомі особи шляхом вільного доступу викрали два запасні колеси з дисками, акумулятор "Рено", шість стяжних ременів, два гідравлічних домкрати та два набори з інструментами.

тілесні ушкодження. 30 вересня о 03.30 по телефону надiйшло повідомлення лікаря приймального покою СМСЧ-3 м. Кузнецовськ - Касюдик про те, що 30 вересня опівночі до них за меддопомогою з діагнозом «забій попереково-крижневого відділу хребта» у стані алкогольного спяніння звернувся непрацюючий житель м. Кузнецовськ, 1989 р.н.. ушкодження йому наніс 29 вересня біля 22:00 на вулиці коло бару в с. Заболоття житель с. Заболоття, 1976 р.н. після надання меддопомоги постраждалий відпущений додому.

1 жовтня о 17.35 надійшла письмова заява жительки с. Заболоття про те, що пізно увечері  29 вересня  на вулиці в селі її сину, жителю с. Заболоття, непрацюючому, нанесли тілесні ушкодження житель с. Заболоття та житель м. Кузнецовськ.

6 жовтня о 18.20 по телефону надійшло повідомлення чергового лікаря Володимирецької ЦРЛ,  що 6 жовтня о 17.30 за медичною допомогою з діагнозом «проникаюче ножове поранення грудної клітки, алкогольне спяніння» звернувся житель с. Воронки, непрацюючий. Даний громадянин госпіталізований в хіругічне відділення Володимирецької ЦРЛ.  Причина отримання т/у встановлюється.

злочини проти довкілля. 6 жовтня о 01.30 по телефону надійшло повідомлення, що 6 жовтня о 1.20 ночі в урочищі "дубина" біля Володимирця був виявлений житель райцентру,  не працюючий, який за допомогою мотопомпи кустарного виробництва займався незаконним видобутком бурштину-сирцю.

Працівниками МВ до адміністративної відповідальності притягнуто 22 особи. Зокрема, по ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 2, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 4,  ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 8, ст. 184 КУпАП (ухилення від виконання батьками обов’язків по вихованню дітей) – 2, ст. 192 КУпАП (порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) – 1, ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) – 1, ст. 51 КУпАП (дрібне викрадання чужого майна) – 2.

Ірина Ляшук, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.