HomeНовиниКриміналКримінал за тиждень

Кримінал за тиждень

( 0 Votes )

За минулий тиждень до чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло 78 повідомлень, з яких 17 кваліфіковано як кримінальні правопорушення. Зокрема, скоєно 6 крадіжок; зафіксовано тілесних ушкоджень – 6 випадків; раптова смерть – 1; незаконне заволодіння транспортним засобом – 1; порушення законодавства про працю – 1; ухилення від відбування покарання – 1; ДТП без травмованих – 2.

Коротко про криміногенну обстановку.

До міліції звернувся 45-річний Василь житель міста Кузнецовськ з повідомленням, що вночі невідомі особи намагалися викрасти його автомобіль марки «Форд Скорпіо», який перебував на автостоянці міста. Правоохоронці встановили, що крадіжку намагалися вчинити троє місцевих неповнолітні мешканці. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України. 

         54-річний Василь повідомив до міліції про те, що  невідомі особи проникли в його дачний будинок, неподалік міста Кузнецовськ та викрали грошові кошти. Сума збитку становить близько 600 гривень. Зловмисники проникли в приміщення шляхом розбиття скла. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

47-річний Олександр повідомив, що  невідомі особи проникли в його дачний будинок неподалік міста Кузнецовськ та, розбивши скло, викрали електродрель. Сума збитку встановлюється. Відомості внесено до ЄРДР.

32-річний Дмитро повідомив до міліції, що  невідома особа на ринку в місті Кузнецовськ з кишені його куртки викрала мобільний телефон та грошові кошти близько однієї тисячі гривень. Відомості внесено до ЄРДР. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ

зі зв’язків з громадськістю. 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.