HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка за тиждень

Кримінальна хроніка за тиждень

( 0 Votes )

За минулий тиждень до чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло 82 повідомлень, з яких 19 кваліфіковано як кримінальні правопорушення. Зокрема, скоєно 4 крадіжки; зафіксовано тілесних ушкоджень – 5 випадків; раптова смерть – 3; незаконне заволодіння транспортним засобом – 1; ДТП без травмованих – 1; умисне пошкодження майна – 2; незаконна порубка лісу – 1; привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем – 1; безвісти зникла – 1.

Коротко про криміногенну обстановку.

— Працівники міліції встановили, що вхідні двері до квартири та побутову техніку 33-річної Світлани з Кузнецовська пошкодив місцевий житель Руслан. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження.

 — 48-річна Галина з Кузнецовська повідомила до міліції, що  невідомі особи проникли до її квартири та викрали грошові кошти в сумі близько 19 тисяч гривень та золоті вироби. Сума збитку встановлюється. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження.  

24-річний Микола повідомив, що невідомі особи викрали з його незамкненого автомобіля грошові кошти в сумі близько 300 гривень. Потерпілий залишив автівку незамкненою поблизу одного з розважальних закладів у Володимирці. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження. 

До міліції звернувся директор лісгоспу та повідомив, що невідомі особи незаконно зрубали п’ять сосен. Відомості внесено до ЄРДР. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

— Працівники міліції встановили, що крадіжку побутової техніки з дачного будинку неподалік Кузнецовська скоїли 37-річний Олександр та 34-річний Денис, жителі міста Кузнецовськ. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Безвісти зниклу пенсіонерку Прасковію Касюдик було виявлено в болоті біля с. Половлі мертвою. Слідів насильницької смерті не виявлено. Згідно даних лікарського свідоцтва про смерть, жінка померла від хронічної ішемічної хвороби серця, гострої серцево-судинної недостатності.

Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ

 зі зв’язків з громадськістю.

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.