HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 28 жовтня по 3 листопада 2013 року

Кримінальна хроніка з 28 жовтня по 3 листопада 2013 року

( 0 Votes )

За минулий тиждень до чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло 66 повідомлень, з яких 14 кваліфіковано як кримінальні правопорушення, - зазначає начальник Кузнецовського МВ підполковник міліції Олег Кульбашний. - Зокрема, скоєно 4 крадіжки, зафіксовано 4 випадки тілесних ушкоджень, зареєстровано 2 факти порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом, задокументовано 2 факти порушення правил охорони надр та 2 порушення правил безпеки дорожнього руху.

Коротко про криміногенну обстановку:

Крадіжка велосипеду До міліції звернувся 43-річна Галина жителька села Жовкині про те, що вночі невідомі особи викрали її велосипед. Правоохоронці встановили, що крадіжку вчинив 56-річний місцевий житель Віктор. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.  

Крадіжка електроінструменту 60-річна жителька Кузнецовська повідомила до міліції про те, що  невідомі особи проникли в її дачний будинок, та викрали електроінструменти. Зловмисники проникли в приміщення через незачинене вікно. Сума збитку встановлюється.. Зловмисники проникли в приміщення шляхом розбиття скла. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.  

ДТП зі смертю В селі Половлі Володимирецького району 27-річний місцевий житель Олександр. Керуючи мотоциклом здійснив наїзд на електроопору. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди Олександр загинув на місці.

Крадіжка — Працівники міліції встановили, що крадіжку електроінструментів, велосипеду та авто магнітоли з гаражного приміщення 19-річного Олександра, що в Кузнецовську вчинив 20-річний місцевий житель Михайло. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ

 зі зв’язків з громадськістю

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.