HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 25 листопада по 1 грудня

Кримінальна хроніка з 25 листопада по 1 грудня

( 0 Votes )

 

За минулий тиждень до чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло 106 повідомлень, з яких 17 кваліфіковано як кримінальні правопорушення.

Крадіжка - 5 кримінальних провадженнь

-          без проникнення (ч.1 ст. 185) 4 – не розкрито 4

-          з проникненням ( ч.3 ст. 185) 1 – не розкрито 1

Легкі тілесні ушкодження (ст. 125)

-          2 кримінальні провадження

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ст. 286)

-          1 кримінальне провадження – розкрито 1

ДТП без травмованих

-          2 зареєстровані факти – розкрито 2

Незаконна порубка лісу (ст. 246)

-          1 кримінальні провадження – не розкрито 1

Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів (ст. 358)

-          1 кримінальне провадження – розкрито 1

Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ст. 307)

-          1 кримінальне провадження – розкрито 1

Умисне знищення або пошкодження майна (ст. 194)

-          1 кримінальне провадження – не розкрито 1

Коротко про криміногенну обстановку:

Крадіжка — 24-річний Олександр з Вінниці повідомив до міліції про те, що в одному з розважальних закладів села Більська Воля Володимирецького району невідома особа викрала його мобільний телефон. Потерпілий залишив його без нагляду в кишені куртки. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

Незаконна порубка лісу — До міліції повідомив директор лісгоспу про те, що поблизу села Хинощі невідомі особи здійснили незаконну порубку 14 дерев сосни. Загальне кількість збитку становить сім метрів кубічних. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального Кодексу України. 

Крадіжка — До міліції повідомили про те, що в жовтні на відрізку дороги в селах Великий Жолудськ Володимирецького р-ну та Вовчиці- Дубрівськ Зарічнянського р-ну невідома особа викрала кабель лініїї зв"язку. Працівники міліції встановлюють обставини справи та суму збитку. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.    

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Міліціонери встановили, що вчора близько 07 години на відрізку автодороги Іванчі-Полиці поблизу села Іванчі, 47-річний місцевий житель Олег, керуючи автомобілем марки "ВАЗ 2109" не справився з керування та допустив наїзд на 33-річну місцеву жительку Світлану. Потерпіла госпіталізована до травматологічного відділення Володимирецької лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та численні забої голови, спини та тулуба. Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за часиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Крадіжка — 29-річна Ольга з села Новаки Володимирецького району в період часу 11.00 по 15.00 години з підсобного приміщення її господарства   невідома особа викрала велосипед марки "АЇСТ" зеленого кольору. Зловмисники проникли у приміщення шляхом розбиття скла. Обставини та сума збитку встановлюється. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ
 
 
 

У вас недостатньо прав для коментування.