HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка за минулий тиждень

Кримінальна хроніка за минулий тиждень

( 0 Votes )

За минулий тиждень до чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло 101 повідомлення, з яких 12 кваліфіковано як кримінальні правопорушення.

Крадіжка – 3 кримінальні провадження

-          без проникнення (ч.1 ст. 185) 2 – не розкрито 2

-          з проникненням ( ч.3 ст. 185) 1 – не розкрито 1

 Легкі тілесні ушкодження (ст. 125)

-          1 кримінальне провадження 

ДТП без травмованих

- зареєстровано 3 факти 

Шахрайство (ст. 190)

-          2 кримінальні провадження – розкрито 1 

Незаконне використання знака для товарів і послуг фірмового найменування кваліфікованого зазначення походження товару (ст. 229)

-    1 кримінальне провадження – не розкрито 1 

Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (ст. 309)

-    1 кримінальне провадження – розкрито 1

Коротко про криміногенну обстановку:

Крадіжка — Житель Володимирецького району повідомив до міліції, що невідомі особи зняли гроші з його банківської картки. Чоловік стверджує, що злочин було скоєно в період часу з травня до листопада 2013 року. Сума збитку становить близько трьох тисяч гривень. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

Крадіжка – До міліції повідомили, що невідома особа проникла в будинок 25-річної Марини з села Біле Володимирецького району, звідки викрала продукти харчування. Зі слів потерпілої, зловмисник заволодів м’ясом, яке знаходилось в холодильнику. Невідома особа проникла до помешкання пошкодивши віконне скло. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.
 

 Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ


 

У вас недостатньо прав для коментування.