HomeНовиниКриміналКриміногенна обстановка за тиждень

Криміногенна обстановка за тиждень

( 0 Votes )

- 08 січня на автодорозі Довговоля-Любахі поблизу села Довговоля  Володимирецького району 37-річний Руслан житель Володимирця, керуючи автомобілем, не впорався з керування на здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 42-річний місцевий житель Володимир госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

- Міліціонери 10 січня в урочищі "Ольос" поблизу села Малий Жолудськ Володимирецького району затримали чотирьох осіб, які займалися незаконним видобутком бурштину-сирцю. З місця події вилучили мотопомпу заводського виробництва та близько 116 грами каміння жовто-бурого кольору схожого на каміння «сонячного каменю». Вилучений бурштин направлено на дослідження. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 (Порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України.

- 10 січня міліціонери в урочищі "Ольос" поблизу села Малий Жолудськ Володимирецького р-ну затримали 41-річного місцевого жителя Михайла, який займався незаконним видобутком бурштину-сирцю. На місці правоохоронці виявили та вилучили мотопомпу та близько 34 грами каміння жовто-бурого кольору схожого на каміння бурштину-сирцю. Даний бурштин-сирець направлений на дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статтею 240 (Порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України.

— 50-річний Микола з Володимирецького району повідомив, що з подвір'я його господарства невідомі особи викрали його дерев’яну підводу. Сума збитку встановлюється. - Відомості по даному факту внесено  до Єдиного реєстру досудових розслідувань, зазначив начальник Кузнецовського МВ підполковник міліції Олег Кульбашний. - Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ
 

У вас недостатньо прав для коментування.