HomeНовиниКриміналПодвійне вбивство в Новій Рафалівці. Вбивцю затримано

Подвійне вбивство в Новій Рафалівці. Вбивцю затримано

( 0 Votes )

У Новій Рафалівці Володимирецького району вчора односельчани знайшли мертвими 34-річного Олександра та 29-річного Юрія з Кузнецовська. Ті померли від ножових поранень.

Селяни повідомили про це дільничному інспектору міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалось, що убивця завдав один ножовий удар Олександру в груди та ще два — в лопатку, а на тілі Юрія експерти нарахували 18 ножових поранень, Його вже розшукали та затримали.

 — За підозрою у скоєнні вбивства оперативники затримали 26-річного Антона, з яким товаришували обидва чоловіки,  — повідомила «РВ» Ольга Очко з СЗГ УМВС України в Рівненській області. — Він був раніше судимим за збут наркотиків, а нині перебував під адміністративним наглядом. Спершу чоловік свою провину у скоєнні подвійного убивства заперечував, але коли міліціонери знайшли докази його причетності до скоєння злочину, зізнався, що вбив Олександра з Юрієм. Чому убив, чітко пояснити не зміг. Каже, що був дуже п’яним, посварився з друзями та під час суперечки дуже розгнівався на них. За що саме, зараз вже не пригадує. За фактом навмисного вбивства двох людей відкрито кримінальне провадження. Антон перебуває в ізоляторі. Міру запобіжного заходу для нього обиратиме суд.

Джерело: «Рівне Вечірнє»

Матеріали по темі:


 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.