HomeНовиниКриміналСашко Білий загинув під час затримання міліцією (+фото)

Сашко Білий загинув під час затримання міліцією (+фото)

( 0 Votes )

Інформація про вбивство керівника західно-українського «Правого сектору» Олександра Музичка підтвердилася

Трагедія сталася цієї ночі, близько 23 години 40 хвилин у кафе "Три карася", що знаходиться поблизу  Сарненського і Житенського кілець в Рівному, повідомляє місцеве видання «ВСЕ».

На тілі Музичка виявили три вогнепальні поранення - у ногу та серце, а сам він, коли тіло виявили, був закутий у наручники.

На території самого кафе, де сталося вбивство виявили кілька гільз, у тому числі й від пістолета Макарова.

Також є непідтверджена інформація, що вбивці викрали ще шістьох людей, які відпочивали у кафе – троє з них активісти «Правого сектору». За інформацією джерел видання, ніби серед викрадених і директор Рівненського міського центру зайнятості, який у цей час теж знаходився у кафе.

Як повідомляє 24tv.ua активіста "Правого сектору" Олександра Музичка, більше відомого як Сашко Білий, застрелили працівники міліції під час проведення спецоперації з його затримання.

Про це під час прес-конференції сказав перший заступник Міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов, передає УНН.

Ще 8 березня були кримінальні провадження стосовно Музичка за злісне хуліганство та протидія законні діяльності співробітників правоохоронних органів. 9 березня було оголошено підозру, а 12 березня Музичка оголошено у розшук. Сьогодні вночі була проведена спецоперація спільно з ГУБОЗ та "Соколом". В селі біля м.Рівне в кафе "Три карасі" його виявили та прийняли рішення затримати. В ході операції затримано трьох із угрупування Саші Білого, вилучено АК та ПМ. На окрики міліції Білий хотів втекти через вікно та відкрив вогонь на ураження по "Соколу". Перша куля потрапила у співробітника "Сокола" у шолом, але відрикошетила у передпліччя. Другим пострілом Музичко попав у погон цьому співробітнику. Після цього цей співробітник відкрив вогонь по ногах Музичка. Інші співробітники стріляли у повітря. Згодом ще один постріл потрапив у ногу Музичку і той намагається відстрілятися. Продовжували лунати постріли з його боку. Правоохоронці на той момент були за спиною Музичка. Коли його повалили на землю, він продовжував стріляти. Коли його намагалися затримати, побачили, що він поранений. Викликані лікарі констатували смерть Музичка,
— повідомив заступник міністра

Наразі трьох затриманих спільників Музичка доправили до Києва на допит у Головне слідче управління. Проводиться комплекс оперативних заходів.

"У діях злочинного угрупування чітко проглядаються ознаки бандитизму. Створена посилена оперативна група щоб забезпечити розслідування", — додав Євдокимов.

В Рівному вбили керівника
 
В Рівному вбили керівника

 

Джерело: Еспресо.tv Фото: charivne.info

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.