HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 21 по 27 листопада 2012 року

Кримінальна хроніка з 21 по 27 листопада 2012 року

( 0 Votes )

 

За період з 21 по 27 листопада до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 103 заяви та повідомлення про події з ознаками кримінальних правопорушень. З них тілесні ушкодження – 10 випадків, крадіжки – 12, пограбування – 1, шахрайства – 2, пошкодження майна – 11, погроза фізичною розправою – 2, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 13, хуліганство – 4, незаконний обіг наркотиків – 1, дорожньо-транспортна пригода – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 18, спроби самогубства – 1 , інші події – 27

Тепер про деякі з подій детальніше.

Крадіжка. 21 листопада від будівлі «Укртелекому» в м.Кузнецовську викрадено велосипед, який належить місцевій жительці.

Цього ж дня в одному з кафе-барів м.Кузнецовська у місцевого жителя було викрадено гаманець з грошима та банківськими картками.

26 листопада невідомою особою було скоєно крадіжку горілчаних виробів з магазину у Володимирці.

Наркотики. 21 листопада по вулиці Новій в м.Кузнецовську працівниками карного розшуку був затриманий непрацюючий житель міста М., 1984 року народження, у якого було виявлено та вилучено паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну речовину амфетамін. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

 Пошкодження майна. Впродовж тижня в Кузнецовську мали місце 2 випадки пошкодження транспортних засобів – невідомими було пошкоджено лобове скло мікроавтобусу «Мерседес» та водійські дверцята автомобіля «ВАЗ». Обидва випадки трапилися вночі, а транспортні засоби були припарковані поблизу будинків їх власників. 

 Дорожньо-транспортна пригода. 24 листопада близько 13.10 год. по проспекту Т.Шевченка в м.Кузнецовську 40-річний місцевий житель, керуючи мікроавтобусом «Форд», допустив наїзд на 72-річного кузнецовчанина, який рухався на велосипеді через пішохідний перехід. В результаті дорожньо-транспортної пригоди велосипедист загинув на місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нещасний випадок. 26 листопада на приймальне відділення СМСЧ-3 з діагнозом алкогольна кома був доставлений 53-річний непрацюючий житель Кузнецовська. Потерпілий госпіталізований в реанімаційне відділення.

«Гарячим слідом». 27 листопада до міліції звернулась жителька м.Кузнецовськ, яка повідомила, що днем раніше по мікрорайону Будівельників невідомий громадянин відкрито заволодів її жіночою сумочкою з грошима. В ході оперативно-пошукових заходів працівниками карного розшуку було встановлено особу та затримано підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився 35-річний непрацюючий місцевий житель К., який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Працівниками МВ було припинено 45 адміністративних правопорушень. В тому числі: ст. 51 КУпАП (дрібна крадіжка) – 1, ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 2, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 4, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 6, ст. 197 КУпАП (проживання без паспорта чи без реєстрації) – 14.

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 15 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 5 випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина загинула. 

 


Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.