HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 28 листопада по 4 грудня 2012 року

Кримінальна хроніка з 28 листопада по 4 грудня 2012 року

( 0 Votes )

За період з 28 листопада по 04 грудня до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 93 заяви та повідомлення про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них:  тілесні ушкодження – 8, крадіжки – 9, пограбування – 1, шахрайства - 1,  пошкодження майна – 4, погроза фізичною розправою – 5,  вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 8, хуліганство – 7, дорожньо-транспортні пригоди – 3, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 16,  добровільна здача зброї – 1, нещасні випадки – 1, пожежі – 2, інші події – 27

  Тепер про деякі з подій детальніше:

- крадіжка:

- 28 листопада в гуртожитку № 3 по м-ну Будівельників м.Кузнецовськ викрадено два колеса від велосипеда, який належить місцевій жительці.

- 30 листопад з квартири жителя м.Кузнецовськ шляхом віджиму замка вчинено крадіжку ноутбука «Леново».

- 03 грудня з підсобного господарства жительки смт. Володимирець викрадено велосипед.

- 04 грудня з магазину в смт Володимирець шляхом злому вхідних дверей викрадено продукти харчування.

- цього ж дня з дачного будинку жительки м.Кузнецовськ було викрадено комп’ютер

- шахрайство - 29 листопада надійшла заява жительки м.Кузнецовськ про те, що невідома особа шляхом обману – під приводом зміни пін-коду банківської картки, заволоділа грошовими коштами з її банківського рахунку.

- нещасний випадок – 30 листопада в с. Собіщиці Володимирецького району під час проведення сільськогосподарських робіт на тракторі внаслідок перекидання транспортного засобу у ставок загинув 43-річний місцевий житель.

- наркотики – 03 грудня по мікрорайону Будівельників в м.Кузнецовську працівниками патрульної служби був затриманий непрацюючий житель міста Ж., 1987 року народження, у якого було виявлено та вилучено медичний шприц заповнений рідиною світло-червоного кольору, зовні схожою на наркотичну речовину. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

- пожежа:

- 01 грудня в домоволодінні 76-річного жителя смт. Володимирець сталося загоряння приміщення літньої кухні. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем (куріння).

- 03 грудня в с.Суховоля в господарстві місцевого жителя виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було знищено житловий будинок. На місці пожежі було виявлено труп 64-річного власника помешкання.

- дорожньо-транспортна пригода:

- 02 грудня на автодорозі «Київ-Ковель» 31-річний лучанин, керуючи автомобілем «Фольксваген Туарег», допустив зіткнення з 17-річним жителем с. Антонівка Володимирецького району, який перебував на краю проїзної частини. Після зіткнення водій автомобіля, на прохання товариша потерпілого, доправив останнього для надання медичної допомоги до амбулаторії села Антонівка. Залишивши хлопців біля медпункту водій автомобіля зник в невідомому напрямку. Медичними працівниками було констатовано смерть 17-річного хлопця. Товариш загиблого повідомив про подію в міліцію, де на розшук чорного позашляховика було орієнтовано найближчі пости ДАІ. Через деякий час зазначений автомобіль було затримано працівниками Державтоінспекції на стаціонарному посту ДАІ поблизу смт. Маневичі Волинської області. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. (деталі за посиланням: ДТП).

- 03 грудня в м.Кузнецовську сталося дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Рено» та велосипедиста. Внаслідок ДТП 54-річна велосипедистка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення СМСЧ-3 м.Кузнецовськ.

 Працівниками МВ було припинено 20 адміністративних правопорушень, в тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 8, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 5, та інші.

 Співробітниками Державтоінспекції виявлено 16 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 4 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких одна людина загинула. 


 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.