HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 05 по 11 грудня 2012 року

Кримінальна хроніка з 05 по 11 грудня 2012 року

( 0 Votes )

За період з 05 по 11 грудня до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 119 заяв та повідомлень про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них: - тілесні ушкодження – 8, крадіжки – 11, пограбування – 2, шахрайства - 2, пошкодження майна – 6, погроза фізичною розправою – 5,  вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 4, хуліганство – 5, дорожньо-транспортні пригоди – 5, незаконний обіг наркотиків – 1, незаконний обіг зброї – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 22, самогубства – 2, добровільна здача зброї – 1, нещасні випадки – 3, пожежі – 2, інші події – 39. 

 Тепер про деякі з подій детальніше:

- самогубства – в період з 6 по 7 грудня в м.Кузнецовсьу трапилося два самогубства – у підвалі власного гаража покінчив життя самогубством через повішання 27-річний місцевий житель, а 50-річний чоловік повісився у ванній кімнаті власної квартири.

- крадіжка - 06 грудня в гуртожитку № 1 по м-ну Будівельників м.Кузнецовськ викрадено велосипед, який належить місцевому жителю.

- наркотики - 07 грудня в приміщенні Полицької виправної колонії №76 під час огляду посилки, яка надійшла засудженому 23-річному волинянину, в пакетиках з під чаю було виявлено та вилучено 50 грамів подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожої на наркотичний засіб «каннабіс». Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС.

- пожежа:

- 09 грудня в с.Полиці в магазині будівельних матеріалів виникла пожежа, внаслідок якої вогнем знищено частину приміщення та покрівлю. Причини пожежі та збиток встановлюються.

- 11 грудня в підсобному приміщення домогосподарства жительки смт. Володимирець сталося загоряння покрівлі. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

- пограбування:

- 09 грудня близько 19.40 год. по м-ну Вараш в м.Кузнецовську невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа жіночою сумочкою, в якій знаходилися мобільний телефон та гаманець з грошима у 47-річної місцевої жительки.

- 10 грудня до міліції звернулася 55-річна жителька м.Кузнецовська із заявою про те, що 07 грудня близько 17.30 год. по м-ну Будівельників невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її жіночою сумочкою.

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції було встановлено особу зловмисника та затримано його. Грабіжником виявився 30-річний місцевий житель, раніше судимий за незаконний обіг наркотичних засобів та крадіжки, який лише нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Наразі затриманий зізнався у скоєнні 9 пограбувань. За даними фактами слідчим відділенням Кузнецовського МВ здійснюється кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу (грабіж вчинений повторно), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

- гарячим слідом:

- 08 грудня шляхом віджиму вікна невідома особа проникла до квартири 36-річної жительки м.Кузнецовськ, звідки викрала гітару. В результаті проведених оперативно-пошукових заходів працівниками міліції було встановлено, що крадіжку скоїли чотири хлопці 1999 та 1997 років народження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. 

Працівниками МВ було припинено 15 адміністративних правопорушень, у тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 1, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 2, ст.175 п.1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) – 5, ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) – 2, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 2, та інші. 

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 17 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 3 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано п’ять дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких транспортні засоби отримали механічні пошкодження. 

 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.