HomeНовиниКриміналВбивство в с. Степангород

Вбивство в с. Степангород

( 0 Votes )


16 грудня до Кузнецовського МВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на вулиці с. Степангород Володимирецього району було виявлено мертвим 24-річного місцевого жителя С. 

На місце події негайно була направлено слідчо-оперативну групу. В ході огляду місця події та при попередньому огляді тіла загиблого було виявлено три колото-різані ножові поранення з лівої сторони спини.

 - Проведеними оперативними заходами було встановлено, - коментує начальник Кузнецовського МВ Віктор Шелінг, – що цього дня близько 19.00 год. на вулиці Шкільній в с. Степангород між потерпілим та 24-річним місцевим жителем М., які перебували в стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклих неприязних відносин виникла бійка, в ході якої М. наніс загиблому три удари ножем в ліву частини спини, в результаті чого той помер. Підозрюваний у скоєнні злочину зізнався. У нього також вилучено мобільний телефон, який належав потерпілому.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), санкція якої передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Стосовно М. вирішується питання про його затримання згідно статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

  

Юрій ЧИЖ, 

Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.