HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 17 по 23 грудня 2012 року

Кримінальна хроніка з 17 по 23 грудня 2012 року

( 0 Votes )

За період з 17 по 23 грудня до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 77 заяв та повідомлень про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них:- тілесні ушкодження – 10, крадіжки – 3, пошкодження майна – 10, погроза фізичною розправою – 2, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 2, хуліганство – 3, незаконний обіг гладко ствольної зброї та порушення правил полювання – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 15, нещасні випадки – 1, пожежі – 3, інші події – 27 

 

Тепер про деякі з подій детальніше:

 

- крадіжка - 17 грудня з дачного будинку жительки м.Кузнецовськ, який розташований поблизу с. Стара Рафалівка було викрадено домашній інвентар.

- пожежа:

- 18 грудня в житловому будинку жительки с. Малий Желудськ  виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було пошкоджено домашні речі. Причина пожежі – несправність пічного опалення.

- 19 грудня в під’їзді будинку по м-ну Будівельників в м.Кузнецовську виникло загоряння інтернет-кабелю. Причини та збиток встановлюються.

- 22 грудня в житловому будинку жительки смт. Володимирець виникла пожежа, внаслідок якої вогнем пошкоджено домашні речі. Причини та збиток встановлюються.

- обмороження – 20 грудня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ звернувся 28-річний житель с. Озеро, в якого було діагностовано обмороження пальців обох рук 1 та 2 ступеня. За попередньою інформацією дані тілесні ушкодження потерпілий отримав під час заготівлі лісу.

- незаконний обіг зброї та порушення правил полювання – 22 грудня в ході рейду, спрямованого на охорону мисливських та лісових угідь Володимирецького району, працівниками міліції було виявлено порушення правил полювання та зберігання мисливської гладкоствольної зброї чотирма жителями с. Мульчиці, та с.Журавлине, 1987-1994 років народження. В даних громадян вилучено чотири гладкоствольні мисливські рушниці. За даним фактом триває перевірка.

Працівниками МВ було припинено 6 адміністративних правопорушень, у тому числі: ст. 44 КУпАП (незаконне зберігання наркотичних засобів) – 1,  ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 1, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 2, та інші.

 

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 13 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 3 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 4 дорожньо-транспортних пригоди з механічними пошкодженнями транспортних засобів. 

 

 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.