HomeНовиниКриміналЗнову загинув водій автобуса з Кузнецовська

Знову загинув водій автобуса з Кузнецовська

( 0 Votes )


Вже вчора увечері серед кузнецовських та володимирецьких автоперевізників поширилась інформація про чергову трагедію з водієм автобусу «Неоплан» Петром Бойком, жителем Кузнецовська. Коли 45-річний водій заливав тосол на обочині дороги, на нього наїхав легковий автомобіль. Від удару чоловіка затиснуло між автобусом та авто; від отриманих травм він помер на місці пригоди.

 Прокоментувати дорожньо-транспортну пригоду редакція попросила прес-офіцера обласної Державтоінспекції Світлану Марко.

28 грудня близько 22:00 на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин водій автомобіля «AUDI-80» Василь, житель міста Сарни, допустив наїзд на  нерухоме авто «ВАЗ-2107» під керуванням водія Романа, теж жителя м. Сарни, яке стояло на проїжджій частині з правої сторони по ходу руху транспортного засобу. Від удару автомобіль ВАЗ-2107 по інерції допустив наїзд на нерухомий автобус «Неоплан», водій якого Петро (197 року народження), житель міста Кузнецовськ саме заливав тосол. В результаті ДТП 45-річний водій Петро Бойко помер на місці пригоди. Проводиться дослідча перевірка.

Як стало відомо з інших джерел, це сталося біля Клесова у Сарненському районі. Напарник загиблого залишився живим. Пасажирів у салоні не було, бо дорогою сталась поломка, отож у Київ "Неоплан" так і не потрапив (за деякими даними, автобус мав їхати на Воронеж).

А газета «Рівне вечірнє» з посиланням на прес-службу прокуратури області повідомила, що прокуратурою Сарненського району проводиться розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України за фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди.

— Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля "Ауді 80" — державтоінспектор ВДАІ Рокитнівського РВ УМВС України в області, перебував поза службою, в цивільному одязі, був без табельної вогнепальної зброї та був тверезим, — заявила Людмила Суржук, прес-секретар прокурора області.

Сергій СКІБЧИК.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.