HomeНовиниКриміналВ Собіщицях батько підрізав сина-інваліда ножем

В Собіщицях батько підрізав сина-інваліда ножем

( 0 Votes )


У селі Собіщиці Володимирецького району 78-річний пенсіонер ножем поранив свого 40-річного сина-інваліда, за те, що той всупереч його волі відкидав сніг на дворі.

                 Вже близько 20 років батько з сином мешкали в хаті удвох. Господарства ніякого не тримали, бо ж обоє отримували пенсію – батько понад 40 років відпрацював трактористом у місцевому колгоспі, а син – інвалід з дитинства. Пенсії вистачало і на продукти харчування, і на те, щоб час від часу почастуватися горілкою чи вином. Домашнє господарство вів батько, а син в міру своїх фізичних можливостей йому допомагав. У глави сім’ї було іще двоє синів, однак один з них нещодавно загинув в результаті нещасного випадку, а інший проживає з власною родиною в іншому кінці країни. Тож чоловіки вели відлюдькуватий спосіб життя і якихось зв’язків з односельчанами не підтримували.

                Цього дня син відкидав сніг від хати до дровітні, а батько вийшовши на двір зауважив йому, що не потрібно цього робити, бо той і так розтане. Однак син не послухався, і продовжив свою справу. Через деякий час, вже в хаті, чоловіки знову повернулися до цієї розмови і між ними виник конфлікт, в ході якого батько вхопив кухонного ножа та вдарив ним сина в живіт.

                Чоловіка з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізовано до Володимирецької ЦРЛ. Лікарі провели операція і наразі його стан задовільний.

                Глава родини був затриманий працівниками міліції на місці події, в нього також вилучено кухонний ніж, яким він наніс поранення сину. Пенсіонер не може пояснити свій вчинок та шкодує у скоєному, адже сварки з сином виникали і раніше, оскільки той мав складний характер і не терпів батьківських повчань, однак до цього вони ніколи не переростали у з’ясування стосунків з допомогою фізичної сили

                Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку, проводиться перевірка.


Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.