HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 26 грудня по 1 січня 2013 року

Кримінальна хроніка з 26 грудня по 1 січня 2013 року

( 0 Votes )


За період з 26 грудня 2012 року по 01 січня 2013 року до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 66 заяв та повідомлень про події з ознаками кримінальних правопорушень. З них: тілесні ушкодження – 9, крадіжки – 7, пошкодження майна – 5, погроза фізичною розправою – 3, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 10, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 13, спроба самогубства – 1, дорожньо-транспортна пригода - 2, інші події – 16.

 

 Тепер про деякі з подій детальніше:

- тілесні ушкодження:

- 31 грудня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ  звернулися 25-річний житель с. Городець та 20-річний житель м. Рівне, в яких було діагностовано різного роду тілесні ушкодження. Попередньо встановлено, що дані тілесні ушкодження хлопці отримали увечері 30 грудня біля клубу в с.Городець Володимирецького району.

- 01 січня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ звернулися з тілесними ушкодженнями 28-річний житель с. Малий Жолудськ та 26-річний житель с. Великий Жолудськ. Встановлено, що дані тілесні ушкодження хлопці отримали  в ході бійки на вулиці с.Малий Жолудськ.

- цього ж дня на вулиці смт. Рафалівка отримав тілесні ушкодження 17-річний житель м.Кузнецовськ, який також звернувся за медичною допомогою до лікарів СМСЧ-3.

- крадіжка:

- 28 грудня на центральному ринку м.Кузнецовськ з кишені куртки місцевого жителя було викрадено мобільний телефон "HUAWEI U 8860".

- 29 грудня на ринку смт. Володимирець з сумочки місцевої жительки було викрадено гаманець з грошима та документами.

- дорожньо-транспортна пригода – 29 грудня близько 21.00 год. на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу с. Ромейки Володимирецького району 39-річний водій автомобіля «БМВ», житель Сарненського району, не справився з керуванням та допустив зіткнення з гужовою повозкою під керуванням 19-річного жителя Гощанського району. В результаті ДТП дві особи отримали тілесні ушкодження. За даним фактом триває перевірка.

- спроба самогубства – 30 грудня за медичною допомогою до Рафалівської РЛ з діагнозом медикаментозне отруєння з метою суїциду звернулася 24-річна жителька одного з населених пунктів Володимирецького району. Після надання медичної допомоги потерпіла відпущена додому.

 Працівниками МВ було припинено 34 адміністративні правопорушення, у тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 7, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 8, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 5, та інші.

 Співробітниками Державтоінспекції виявлено 12 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 2 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди з механічними пошкодженнями транспортних засобів та 2 ДТП, в результаті яких люди отримали тілесні ушкодження. 

  

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

Схожі матеріали: 



 

У вас недостатньо прав для коментування.