HomeНовиниКриміналВ с. Діброва водій збив чоловіка та втік з місця події

В с. Діброва водій збив чоловіка та втік з місця події

( 0 Votes )

7 січня до Кузнецовського МВ надійшло повідомлення про те, що по вулиці Шкільній в с. Діброва Володимирецького району виявлено тіло 35-річного місцевого жителя.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що чоловік помер від травм, характерних для дорожньо-транспортної пригоди. Очевидці події вказували, що наїзд на потерпілого скоїв мікроавтобус білого кольору, ймовірно автомобіль «таксі», оскільки на його даху перебував відповідний світловий прилад жовтого кольору. Після наїзду на пішохода автомобіль, не зупиняючись, продовжив рух дорогою.

 

У ході проведених оперативно-пошукових заходів працівниками міліції було встановлено, що дорожньо-транспортну пригоду скоїв 46-річний житель м.Кузнецовськ, працівник однієї із служб «таксі» міста, який, рухаючись на автомобілі  «Фольксваген Транспортер» в с.Діброва у напрямку с. Сопачів, скоїв наїзд на  пішохода, що йшов назустріч транспортному засобу; після чого водій зник з місця події.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На даний час проводяться слідчі дії, вирішується питання про затримання підозрюваного згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, автомобіль поміщено на спецмайданчик Кузнецовського МВ.

 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

Схожі матеріали:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.