HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 2 по 8 січня 2013 року

Кримінальна хроніка з 2 по 8 січня 2013 року

( 0 Votes )

           За період з 02 по 08 січня 2013 року до Кузнецовського МВ УМВС надійшла 81 заява та повідомлення про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них: тілесні ушкодження – 11, крадіжки – 9, шахрайство – 2, пограбування – 1, пошкодження майна – 3, погроза фізичною розправою – 1, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 6, хуліганство – 2, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 19, пожежа – 2, дорожньо-транспортна пригода – 3, незаконне полювання - 1, інші події – 21

 Тепер про деякі з подій детальніше:

- пограбування – 02 січня близько 20.00 год. в смт. Рафалівка  невстановлена особа шляхом ривка заволоділа жіночою сумочкою у 22-річної жительки смт. Володимирець, спричинивши їй матеріальний збиток.

- шахрайство – 05 січня близько 18.30 год. невстановлена особа шляхом обману, представившись в телефонній розмові працівником правоохоронного органу, заволоділа грошовими коштами 54-річної жительки смт. Володимирець.

- крадіжка:

- 02 січня біля авто зупинки «Грибки» в м.Кузнецовську з кишені місцевого жителя було викрадено мобільний телефон та гаманець.

- 05 січня на ринку м.Кузнецовськ з сумочки місцевої жительки було викрадено гроші.

- тілесні ушкодження:

- 02 січня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ  звернулися 5 місцевих жителів 1980-1988 років народження, в яких було діагностовано різного роду тілесні ушкодження. Попередньо встановлено, що дані тілесні ушкодження хлопці отримали в ході бійки, яка мала близько 01.40 год. цього дня в диско-барі «Клітка» смт. Володимирець. За даним фактом слідчим відділенням Кузнецовського МВ розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Проводиться перевірка.

- 03 січня близько 23.00 год. поблизу магазину «Любава» по м-ну Будівельників в м.Кузнецовську невстановлена особа нанесла тілесні ушкодження 21-річній місцевій жительці.

- 04 січня близько 05.00 год. поблизу кафе-бару «Піраміда» в м.Кузнецовську невстановлені особи нанесли тілесній ушкодження 27-річному місцевому жителю.

- 05 січня на вулиці с. Стара Рафалівка, Володимирецького району було виявлено труп 69-річного чоловіка. В результаті судово-медичного дослідження було встановлено, що смерть чоловіка настала в результаті закритої черепно-мозкової травми. В ході перевірки за даним фактом було встановлено, що 29 грудня 2012 року по м-ну Будівельників в м.Кузнецовську потерпілому наніс тілесні ушкодження 27-річний місцевий житель. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкція якого передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.  

- 08 січня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ звернувся 21-рчний житель с. Антонівка. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження він отримав близько 03.00 год цього дня на вулиці с. Антонівка від невідомих осіб.

- пожежа:

- 06 січня в свинарнику ДП «Городецьке», де зберігалося сіно, виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було частково пошкоджено дерев’яне перекриття. Причина пожежі та збиток встановлюється.

- 07 січня в домогосподарстві жительки с. Балаховичі виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було знищено дах та пошкоджено перекриття літньої кухні. Причина пожежі – несправність пічного опалення.

- порушення правил полювання 07 січня працівниками Володимирецького ДЛГ в лісі на території району було виявлено шкіру лося, що свідчить про факт незаконного полювання. 

Працівниками МВ було припинено 8 адміністративних правопорушень, у тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 1, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 2 та інші. 

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 16 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 4 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди з механічними пошкодженнями транспортних засобів, в результаті яких один потерпілий загинув. 

 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.