HomeНовиниКриміналШколяр травмувався, розбираючи монтажний патрон

Школяр травмувався, розбираючи монтажний патрон

( 0 Votes )


2 січня до Володимирецької ЦРЛ за медичною допомогою з діагнозом поранення 2, 3, 4 пальців правої руки звернувся 16-річний Василь, житель одного з сіл Володимирецького району. В ході перевірки за даним фактом було встановлено, що зазначені тілесні ушкодження одинадцятикласник отримав напередодні увечері,  розбираючи монтажний патрон.

 

         - Даний патрон я знайшов на вулиці і, зайшовши до хати, вирішив його розібрати, щоб отримати порох, - пояснив Василь. – а вже з пороху хотів зробити петарду. Однак, коли почав розбирати патрон з допомогою голки, він раптово вибухнув, пошкодивши пальці правої руки, тому й звернувся до лікарні.

         Хлопець з родини віруючих, на обліку в міліції не перебуває, у школі та за місцем проживання характеризується позитивно, - коментує старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей  Володимирецького селищного відділення міліції Тамара Снітка, - На момент події вдома були батьки вони й викликали швидку. Медична допомога хлопцю була надана своєчасно, адже він хворіє на гемофілію, тож будь-яке поранення з кровотечею є прямою загрозою його життю. Наразі школяр перебуває під наглядом лікарів. З ним та батьками проведено профілактичну бесіду.   

        

* Ім’я змінено з етичних міркувань


 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.