HomeНовиниКриміналПоножовщина в Кузнецовську закінчилася трагічно

Поножовщина в Кузнецовську закінчилася трагічно

( 0 Votes )

12 січня близько 05.45 год. до чергової частини Кузнецовського МВ УМВС надійшло повідомлення від лікарів про те, що в реанімаційне відділення СМСЧ-3 міста Кузнецовська з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки був доставлений 25-річний кузнецовчанин. 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що тілесні ушкодження хлопець отримав від батька співмешканки. Натомість потерпілий ударом ножа у відповідь позбавив останнього життя. Тіло 53-річного пенсіонера міліціонери виявили в квартирі за місцем проживання.

 Як було з’ясовано, обидва чоловіки періодично зловживали спиртними напоями, у зв’язку з чим неодноразово потрапляли в поле зору міліції та притягувалися до відповідальності за адміністративні правопорушення. 20-річна дочка та її співмешканець ніде не працювали, тож існували за рахунок батькової пенсії. 

Попередньо встановлено, що тієї фатальної ночі мешканці квартири та їх гостя, 45-річна жителька Володимирецького району, в черговий раз «святкували». В процесі розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, в ході якої пенсіонер, якому алкоголь вже встиг затуманити розум, схопив кухонний ніж та наніс удар в груди товаришу по чарці. Хлопець такого розвитку подій не очікував, однак теж взявся за ніж, яким вдарив чоловіка в область ключиці. Цей удар виявився смертельним – від отриманого поранення пенсіонер помер на місці. За життя другого учасника конфлікту ще борються лікарі.

За даним фактом слідчим відділенням Кузнецовського МВ розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС


 

Схожі матеріали:


 


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.