HomeНовиниКриміналВосьмеро людей поранено внаслідок стрілянини в Білому (фото+відео)

Восьмеро людей поранено внаслідок стрілянини в Білому (фото+відео)

( 0 Votes )

Увечері 14 січня до чергової частини Кузнецовського МВ надійшло повідомлення про те, що поблизу магазину-кафе в селі Біле Володимирецького району стріляє невідома особа. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що в даному населеному пункті близько 20.30 години 22-річний житель с. Бишляк Володимирецького району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських мотивів здійснив три постріли із мисливської рушниці з вулиці по будівлі кафе.

 В результаті цього вогнепальні поранення отримали вісім осіб 1987-1995 років народження, які там відпочивали. Всі потерпілі госпіталізовані в хірургічне відділення Володимирецької ЦРЛ. 

Підозрюваний з місця події зник, однак в подальшому був затриманий працівниками міліції. За його місцем проживання було вилучено гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ-18». Наданий час вирішується питання про затримання стрілка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділенням Кузнецовського МВ розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводяться слідчі дії.

 




 


 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.