HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 9 по 15 січня 2013 року

Кримінальна хроніка з 9 по 15 січня 2013 року

( 0 Votes )

За період з 09 по 15 січня 2013 року до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 70 заяв та повідомлень про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них: вбивство – 1, тілесні ушкодження – 4, крадіжки – 12, шахрайства – 3, пошкодження майна – 10, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 5, погроза фізичною розправою – 2, хуліганство – 4, незаконний обіг зброї – 1, незаконний обіг наркотиків – 1,  повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 10, пожежа – 1, дорожньо-транспортна пригода – 1, інші події – 15

 Тепер про деякі з подій детальніше:

- крадіжка:

- 09 січня з квартири жительки м.Кузнецовськ було викрадено грошові кошти, а 10 січня в іншої жительки міста – мобільний телефон.

- 12 січня з домогосподарства мешканця смт. Володимирець викрадено ліхтар освітлення.

- 14 січня з каси магазину «Щедрик» невідомою особою було скоєно крадіжку грошей. В ході оперативно-пошукових заходів працівниками міліції було встановлено, що крадіжку скоїв 32-річний житель м.Кузнецовськ.

- шахрайство:

- 09 січня до міліції звернувся 18-річний житель м.Кузнецовська, який повідомив, що невідома особа шляхом обману (під приводом продажу оргтехніки через інтернет-аукціон), заволоділа грошовими коштами в сумі понад 4 тис грн., а 10 січня аналогічним чином позбувся грошей 31-річний кузнецовчанин, який через інтернет хотів придбати цуценя

- 12 січня в районі зареєстрована чергова спроба телефонного шахрайства – невідомий зателефонувавши на мобільний 70-річної жительки с.Заболотя та представившись працівником міліції, шляхом обману намагався заволодіти грошовими  коштами в сумі 1000 гривень. 

- пожежа - 09 січня в будинку 77-річної жительки с. Каноничі Володимирецького району виникла пожежа, в результаті якої вогнем було пошкоджено підлогу спальної кімнати. На місці пожежі виявлено тіло власниці помешкання. Попередня причина смерті – отруєння  чадним газом. Причина пожежі встановлюється.

- незаконний обіг зброї13 січня працівниками карного розшуку в м.Кузнецовську був затриманий 38-річний житель с. Заболоття, в якого було виявлено та вилучено металевий предмет, зовні схожий на кастет. Вилучене направлено на експертне дослідження.

- незаконний обіг наркотиків14 січня працівниками СБНОН по мікрорайону Перемоги в м.Кузнецовську у 35-річної місцевої жительки було виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичний засіб марихуана. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ УМВС. 

Працівниками МВ було припинено 52 адміністративних правопорушень, у тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 4, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 9, ст.175 п.1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) – 3, ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) – 4, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 16, ст. 184 КУпАП (ухилення від виконання батьками обов’язків по вихованню дітей) – 7, та інші. 

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 27 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 4 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 1 дорожньо-транспортна пригода з механічними пошкодженнями транспортних засобів.  

 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.