HomeНовиниКриміналУ скоєнні вбивства жінки підозрюється … її син

У скоєнні вбивства жінки підозрюється … її син

( 0 Votes )

Працівники Кузнецовського МВ за «гарячим слідом» затримали  чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві власної матері.

17 січня до Кузнецовського МВ надійшло повідомлення жителя Володимиреччини, про те що о сьомій ранку в райцентрі у квартирі за місцем проживання він виявив мертвою свою сестру – 65-річну місцеву жительку.

                 В результаті виїзду слідчо-оперативної групи на місце події та огляду тіла загиблої було виявлено тілесні ушкодження у вигляді синців на ногах, руках, тулубі та голові.  Подальше судово-медичне дослідження підтвердило, що смерть жінки настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

                - В ході проведених оперативно-пошукових заходів працівниками міліції за підозрою у скоєнні цього злочину було затримано 33-річного місцевого жителя, сина загиблої – коментує заступник начальника Кузнецовського МВ – начальник кримінальної міліції Ростислав Яйченя. – Попередньо встановлено, що 13 січня чоловік на грунті тривалих неприязних відносин наніс матері тілесні ушкодження, внаслідок яких остання померла. Підозрюваний свою вину визнає. Наразі він затриманий згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ІТТ Кузнецовського МВ.

За даним фактом слідчим відділенням Кузнецовського МВ розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводяться слідчі дії.

 

Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.