HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 16 по 22 січня 2013 року

Кримінальна хроніка з 16 по 22 січня 2013 року

( 0 Votes )


За період з 16 по 20 січня 2013 року до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 74 заяви та повідомлення про події з ознаками кримінальних правопорушень. 

З них: вбивство – 1, тілесні ушкодження – 3, крадіжки – 5, шахрайства – 5, пошкодження майна – 3, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 11, погроза фізичною розправою – 1, хуліганство – 4, незаконний обіг наркотиків – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 13, пожежа – 3, інші події – 24 

 

Тепер про деякі з подій детальніше:

- крадіжка:- 17 січня з квартири жительки м.Кузнецовськ було викрадено грошові кошти. За підозрою у скоєнні крадіжки міліціонерами затриманий 35-річний місцевий житель.

- 18 січня з робочого кабінету працівника РАЕС було викрадено банківську картку, з якої цього ж дня було знято грошові кошти. 

- шахрайство:

- 17 січня до міліції звернулася жителька м.Кузнецовська, яка повідомила, що невідома особа шляхом обману (під приводом повернення втраченого телефону), заволоділа грошовими коштами в сумі 950 грн.

- пожежа:

- 18 січня поблизу будинку 44 по м-ну Варащ в м.Кузнецовську сталося загоряння автомобіля «ЗАЗ Таврія». Попередня причина пожежі – коротке замикання електропроводки, а 19 січня біля буд. 7-Б по м-ну Будівельників згорів автомобіль «Опель Комбо». Причина пожежі встановлюється.

- 22 січня в домогосподарстві жителя с. Чучево виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було знищено дерев᾽яний хлів. Причина пожежі встановлюється.

- незаконний обіг наркотиків:

- 19 січня по м-ну Будівельників в м.Кузнецовську дільничними інспекторами міліції був затриманий 25-річний місцевий житель, в якого було виявлено та вилучено  три медичні шприци, заповнені рідиною бурого кольору, зовні схожою на наркотичний засіб «дезоморфін». Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ УМВС.

- нещасний випадок:

- 16 січня до Володимирецької ЦРЛ з діагнозом гостре отруєння був госпіталізований 39-річний житель с. Озеро. Встановлено, що отруєння чоловіка спричинило вживання речовини для виведення бур’янів.

- 17 січня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ звернувся 55-річний житель с. Жовкині, який під час необережного поводження з акумуляторною батареєю отримав хімічні опіки очей.

- 19 січня до СМСЧ-3 м.Кузнецовська був госпіталізований 19-річний місцевий житель, в якого було діагностовано обмороження обох кистей рук 2-ступеня.

- тілесні ушкодження - 22 січня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ з тілесними ушкодженнями звернулися 21-річний житель с. Великі Цепцевичі та 26-річний житель с. Довговоля. Попередньо встановлено, що вказані тілесні ушкодження вони отримали на вулиці смт. Володимирець. Проводиться перевірка. 

Працівниками МВ було припинено 13 адміністративних правопорушень, у тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 1, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 2, ст.175 п.1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) – 2, ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) – 1, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 5 та інші. 

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 18 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 2 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди з механічними пошкодженнями транспортних засобів. 

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.