HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 21 по 27 січня 2013 року

Кримінальна хроніка з 21 по 27 січня 2013 року

( 0 Votes )

За період з 21 по 27 січня 2013 року до Кузнецовського МВ УМВС надійшла 81 заява та повідомлення про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них: тілесні ушкодження – 7, крадіжки – 5, шахрайства – 2, пошкодження майна – 4, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 11, погроза фізичною розправою – 3, хуліганство – 4, незаконний обіг наркотиків – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 7, пожежа – 1, інші події – 36

  Тепер про деякі з подій детальніше:

- крадіжка:

- 24 з горища житлового будинку по м-ну Перемоги в м.Кузнецовську викрадено телефонний кабель.

- 26 січня з підвального приміщення житлового будинку по м-ну Вараш в м.Кузнецовську викрадено дві автомагнітоли та два жорсткі диски до комп’ютера..

- шахрайство - 26 січня до міліції звернувся житель м.Кузнецовська, який повідомив, що 16 січня невідома особа шляхом обману (під приводом продажу автозапчастин через мережу Інтернет), заволоділа грошовими коштами.

- пожежа - 22 січня в домогосподарстві жителя с. Чучево виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було знищено дерев’яний хлів. Причина пожежі встановлюється.

- незаконний обіг наркотиків - 26 січня в смт. Володимирець працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків був затриманий 24-річний місцевий житель, в якого було виявлено та вилучено  поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору, зовні схожою на рослини коноплі. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ УМВС.

- тілесні ушкодження - 22 січня за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ з тілесними ушкодженнями звернулися 21-річний житель с. Великі Цепцевичі та 26-річний житель с. Довговоля. Попередньо встановлено, що вказані тілесні ушкодження вони отримали на вулиці смт. Володимирець. Проводиться перевірка. 

Співробітниками Державтоінспекції виявлено 13 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, в тому числі 3 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 1 дорожньо-транспортна пригода з механічними пошкодженнями транспортних засобів. 

 Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС

 

У вас недостатньо прав для коментування.