HomeНовиниКриміналКримінальні новини та пригоди в районі за тиждень

Кримінальні новини та пригоди в районі за тиждень

( 0 Votes )

Відірвало петардою пальця

Вночі 7 вересня житель с.Бишляк потрапив до лікарні з діагнозом: травматична ампутація другого пальця лівої кісті. Палець пошкодив він, коли грався петардою і не встиг викинути її після того, як підпалив. Хлопця госпіталізовано в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

Знову шахрайство

8 вересня жителька с.Довговоля звернулась до поліції по допомогу. Виявилось, що 2 вересня під час купівлі дитячого візка через «Інтернет» на сайті «ОLX» продавець товару на ім’я Віктор шляхом довіри заволодів її грошовими коштами в сумі 2650 грн

 

Обікрав залізну дорогу

8 вересня житель с.Іванчі повідомив поліції, що в період часу з 6 по 8 вересня із залізничної колії між Полицями і Рафалівкою невідома особа вкрала 21 штуку металевої підкладки «Д-43» та 63 шт костелів.

 

Впав і отримав перелом

10 вересня в приймальне відділення Володимирецької ЦРЛ був доставлений житель с.Воронки з дiагнозом: відкритий перелом верхньої третини правої гомілки. За його словами, ці тілесні ушкодження він отримав з власної необережності.

 

Вкрали з вікна - вікно

10 вересня у жительки смт Володимирець невідома особа незаконно проникла в її житловий будинок та порушила обстановку шляхом віджиму пластикового вікна. Обставини події встановлюються.

 

ДТП без травмованих

11 вересня сталося одразу дві ДТП - в Більській Волі та в Зеленому. На щастя, ніхто не постраждав. Обставини з’ясовуються.

 

Пропав безвісти

11 вересня жителька смт. Рафалівка звернулася до поліції з проханням допомогти у розшуку її сина 1982 року народження. 5 липня 2017р. він пішов з дому і досі не повернувся. Ні друзі, ні родичі нічого не знають про причину його зникнення.

 

Пошкодили паркан

11 вересня жителі с. Мульчиці повідомили поліції про те, що ввечері цього ж дня біля кафе «Вікторія» невідома особа пошкодила паркан.

 

Покрали сало з м’ясом

12 вересня у жительки с.Біле вночі невідома особа шляхом вільного доступу з її господарського приміщення вкрала три банки м'яса та чотири банки сала. Обставини події та сума збитку встановлюється.

 

Побились

12 вересня житель с.Великі Телковичі звернувся до полції з проханням прийняти міри по відношенню до іншого жителя цього ж села, адже той ще вранці 27 серпня наніс йому тілесні ушкодження. Обставини події встановлюються.

 

«Шара» не віддає паспорт

12 вересня через місцеву прокуратуру до поліції звернулась жителька смт Володимирець. Вона попросила допомогти в поверненні паспорта та свідоцтва про народження на її ім’я, які їй не повертає ревізор магазину «Шара», що знаходиться у Володимирці. Жінка там працювала продавцем.

 

«Впав» з мотоцикла

12 вересня сталася ДТП поблизу с.Сопачів. Житель с.Воронки невдало впав (?) з мотоцикла, претензій по даному факту він ні до кого не має. Його госпіталізовано в травматологічне відділення СМСЧ №3 м.Вараш з діагнозом: ЗЧМТ, струс головного мозку, забій грудної клітки.

Вл.інф.

 

У вас недостатньо прав для коментування.