HomeНовиниКриміналЗа вкрадений телефон у дитини відбувся штрафом

За вкрадений телефон у дитини відбувся штрафом

( 0 Votes )

Влітку минулого року Денис проходив через двір однієї з багатоповерхівок в місті Кузнецовську, де й помітив як дівчинка залишила на камені мобільний телефон «Нокіа», а сама побігла до інших  дітей, що гралися з цуценятами неподалік. Переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає, парубок підняв «мобілку» та сховав її до кишені.

 Відійшовши певну відстань від місця події він викинув чохол, сім-карту та флеш-карту з телефону, сподіваючись, що у такому вигляді телефон буде важче впізнати власникам, якщо його піймають. В подальшому через свого знайомого хлопець здав засіб зв’язку в ломбард, а отримані 250 гривень використав на власні потреби.  

                - Дитина, виявивши зникнення телефону, повідомила про це матері, яка в свою чергу звернулася із заявою до міліції, - розповідає начальник сектору карного розшуку Кузнецовського МВ Роман Босюк. – А вже через кілька годин, в ході оперативно-пошукових заходів міліціонери виявили викрадений телефон в одному з ломбардів міста. Тож подальше затримання злодія було справою часу – вже ввечері цього дня він давав свідчення у відділку міліції. За фактом крадіжки слідчим відділенням Кузнецовського МВ було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, а нещодавно Кузнецовський міський суд виніс вирок злочинцю.

  

Юрій Чиж, Кузнецовський МВ УМВС


 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.