HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка з 4 по 10 лютого 2013 року

Кримінальна хроніка з 4 по 10 лютого 2013 року

( 0 Votes )

За період з 04 по 10 лютого 2013 року до Кузнецовського МВ УМВС надійшло 92 заяви та повідомлення про події з ознаками кримінальних правопорушень.

З них: тілесні ушкодження – 8, крадіжки – 8, пошкодження майна – 3, вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 14, погроза фізичною розправою – 2, хуліганство – 4, незаконний видобуток бурштину – 12, незаконний обіг наркотиків – 1, повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 19, пожежа – 2, дорожньо-транспортна пригода – 1, інші події – 18

 

 Тепер про деякі з подій детальніше:

- тілесні ушкодження:

- 05  лютого біля магазину «Любава» в м.Кузнецовську відбулася бійка, внаслідок якої її учасники – два місцеві жителі 1996 та 1997 років народження, отримали тілесні ушкодження та звернулися за медичною допомогою до СМСЧ-3.

- 08 лютого за медичною допомогою до СМСЧ-3 м.Кузнецовська з діагнозом перелом головки лівої променевої кістки звернулася місцева жителька 1981 року народження. Попередньо встановлено, що дані тілесні ушкодження в ході сімейної сварки потерпілій наніс її чоловік.

- 09 лютого поблизу кафе «Зустріч» в смт. Володимирець 21-річний місцевий житель наніс тілесні ушкодження 27-річному односельцю.

- крадіжка:

- 07 лютого з льоху в домогосподарстві 51-річної жительки с. Довговоля було викрадено продукти харчування.

-  07 лютого до міліції звернувся 21-річний житель м. Кузнецовська, який повідомив, що вночі 31 січня з його автомобіля «ВАЗ» було викрадено авто магнітолу «Соні». В ході оперативно-пошукових заходів за підозрою у скоєнні крадіжки працівниками міліції був затриманий 14-річний житель м.Кузнецовська. Проводиться перевірка.

- гарячим слідом - 07 лютого з побутового приміщення в багатоквартирному будинку за місцем проживання 40-річного жителя м.Кузнецовськ, шляхом злому замка було викрадено електроінструменти на загальну суму близько 10 тисяч гривень. В ході оперативно-пошукових заходів працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні крадіжки були затримані два 14-річні місцеві жителі.

- пожежа:

- 04 лютого в домогосподарстві жителя с. Новосілки виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було знищено приміщення літньої кухні та лазні. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

- 10 лютого в домогосподарстві жительки смт. Володимирець виникла пожежа, внаслідок якої вогнем було пошкоджено стіну будинку. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

- незаконний обіг наркотиків - 09 лютого в ході оперативно-профілактичного відпрацювання м. Кузнецовська працівниками СБНОН за місцем проживання 33-річної місцевої жительки було виявлено та вилучено 250 мл. рідини бурого кольору, зовні схожої на наркотичний засіб «Дезоморфін». Вилучене направлене на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

 Працівниками МВ було припинено 54 адміністративних правопорушень, у тому числі: ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) – 3, ст. 1732 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї або невиконання захисного припису) – 11, ст.175 п.1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) – 4, ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) – 6, ст.178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді) – 23, ст. 184 КУпАП (ухилення від виконання батьками обов’язків по вихованню дітей) – 3, та інші.

 Співробітниками Державтоінспекції виявлено 17 порушень Правил дорожнього руху, за якими складено протоколи, у тому числі 2 випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди з механічними пошкодженнями транспортних засобів.

 


Юрій ЧИЖ, Кузнецовський МВ УМВС

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.