HomeНовиниКриміналПоблизу c. Великий Жолудськ поліція затримала бурштинокопачів зі спецтехнікою (+фото)

Поблизу c. Великий Жолудськ поліція затримала бурштинокопачів зі спецтехнікою (+фото)

( 0 Votes )

Учора, 20 листопада, о 19.59 год. було виявлено та повідомлено на лінію «102»  повідомлення щодо розкопування котловану в кварталі 45 виділ 2 Рафалівського лісництва  ДП «Рафалівський лісгосп» за допомогою екскаватора марки «САТ» без номерних знаків, з метою  в подальшому незаконного видобування  корисних копалин загальнодержавного значення — бурштину.

На місці правопорушення перебував керувальник екскаватора та ще 3 невідомих осіб.

Поблизу  кварталу 44 Рафалівського лісництва знаходився автомобіль марки «Урал» з тралом для транспортування екскаватора та знаходився невідомий водій. Вказані події відбувалися поблизу с.Великий Жолудськ Володимирецького району Рівненської області.

Вказані транспортні засоби вилучені та доставлялися працівниками поліції  до  Володимирецького відділення поліції Вараського ВП ГУ НП в Рівненській області 20.11.2018 р з 23.00 год.

 

В результаті огляду місця вчинення правопорушення було встановлено, що розкопано котлован довжиною 16м. та шириною 5 м., врезультаті пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту шкода, заподіяна лісу становить 7436,64 грн.

По вказаному лісопорушенню направлено письмові повідомлення №476 від 21.11.2018 року до Володимирецького відділення поліції Вараського ВП ГУ НП в Рівненській області  та копія до начальника Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури.

Провідний інженер ОЗЛ                                С.І.Салівончик

 

У вас недостатньо прав для коментування.