HomeНовиниДСНС повідомляєПожежа в В.Цепцевичах мало не знищила хату та не забрала життя пенсіонерки (+фото)

Пожежа в В.Цепцевичах мало не знищила хату та не забрала життя пенсіонерки (+фото)

( 0 Votes )

З початку 2013 року у Володимирецькому районі зареєстровано 55 пожеж. За аналогічний період 2012 року виникло 75 пожежі, що на 26% менше. Вогнем з початку року знищено, або пошкоджено 16 житлових будинків, 34 господарських та допоміжних будівлі. Не зважаючи на зусилля пожежно-рятувальної служби не обійшлося й без людських жертв. За вказаний період на пожежах загинуло троє громадян.

Зокрема 25 вересня десь об 11:40 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Великі Цепцевичі. На місце події відразу було направлено місцеву пожежну охорону с.В.Цепцевичі та черговий караул 16-ої державної пожежно-рятувальної частини смт.Володимирець. Свідомі громадяни ще до прибуття рятувальників з райцентру встигли винести з будинку, приміщення якого вже було заповнено димом, літню жінку. Це і врятувало їй життя, адже вона мало не задихнулася. Рятувальники ж по прибуттю ліквідували осередок займання в будинку та винесли речі, які ще тліли, аби попередити подальше розповсюдження пожежі. Дерев’яний житловий будинок, критий ондуліном, від вогню було врятовано. Пожежею було пошкоджено житлові кімнати та речі домашнього вжитку. Наразі життю та здоров’ю пенсіонерці 1917 року народження нічого не загрожує.

 

 

На даний час причину загоряння та суму збитків з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Андрій Муравинець

Начальник ДПРЧ-16 ГУ ДСНС України

у Рівненській області

ст. лейтенант служби цивільного захисту 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.