HomeНовиниДСНС повідомляєУ Володимирці в ніч на 13 червня горіли «шанхаї» (+фото)

У Володимирці в ніч на 13 червня горіли «шанхаї» (+фото)

( 0 Votes )

13 червня об 03 год. 29 хв. до пожежно-рятувальної служби за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в смт.Володимирець на території, яку називають «шанхаї». Горіли надвірні споруди. На місце події негайно було направлено черговий караул вогнеборців. Враховуючи щільну забудову, адже всі будівлі розташовані впритул одна до одної, а також зважаючи на швидке поширення вогню по горючим конструкціям, рятувальниками було прийняте рішення про додаткове залучення ще й резервного караулу пожежно-рятувального підрозділу райцентру.

Оперативно провівши бойове розгортання, вогнеборці подали на гасіння пожежі 2 водяних стволи та швидко локалізували загоряння, вогонь до того встиг повністю охопити одну та частково дві сусідніх будівлі. Згодом вогонь вдалося остаточно загасити. Варто зазначити, що гасіння пожежі було ускладнене не тільки щільною забудовою території, а й горючим навантаженням, адже майже всі будівлі дерев’яні, в деяких зберігалися дрова та ємності з ПММ і якби поширення вогню вчасно не припинили, то збитки могли бути в рази більші. До того ж каністри з бензином могли в будь-яку хвилину вибухнути. Проте вогонь все ж встиг завдати збитків, знищивши та пошкодивши майно в будівлях, що горіли, безпосередньо самі будівлі, 4 одиниці техніки (1 скутер знищено, 2 скутери та 1 мотоблок пошкоджено). Загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі та обсяги збитків наразі встановлюються фахівцями.

У Володимирці в ніч на 13 червня горіли «шанхаї»

 

У Володимирці в ніч на 13 червня горіли «шанхаї»

 

У Володимирці в ніч на 13 червня горіли «шанхаї»

У зв’язку із стрімким збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

 

Начальник РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

ст. лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.