HomeНовиниДСНС повідомляєУ Полицях горів магазин будматеріалів

У Полицях горів магазин будматеріалів

( 0 Votes )

9 грудня о 13 год. 45 хв. до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про  пожежу в магазині будматеріалів в Полиці. На ліквідацію було направлено черговий караул державного пожежно-рятувального поста №4 смт Рафалівка. На допомогу прибула й воєнізована пожежна команда Полицької виправної колонії №76. Керівник гасіння пожежі – майор служби цивільного захисту Микола Жучка, начальник ДПРЧ-16 ТУ МНС.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців пожежу вдалося локалізувати, попередивши цим самим розповсюдження вогню всередину будівлі. Незабаром «червоного півня» ліквідували. Але вогонь встиг знищити покриття, пошкодити перекриття та стіни будівлі. Від вогню вдалося врятувати частину будівлі та все майно усередині магазину. Попередня причина пожежі: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. 

Це вже четвертий випадок загоряння на об’єктах торгівлі з початку 2012 року на території Володимирецького району. Попередні пожежі на таких об’єктах були допущені в с.Городець, смт Рафалівка та с. Стара Рафалівка.

У зв’язку з цим служба цивільного захисту Володимирецького району ТУ МНС та районний сектор Держтехногенбезпеки звертаються до керівників установ, організацій, підприємств більш відповідально ставитися до виконання вимог правил пожежної безпеки. Нехтування простими засторогами та невиконання приписів про порушення пожежної безпеки призводить до трагічних наслідків. Вогонь не прощає недбалості, тим більше – халатності. Вищезгаданий випадок прямий цьому доказ.


У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте в службу порятунку МНС за номером «101» !

Андрій Муравинець,

заступник начальника 16-ої ДПРЧ.

Михайло Червук,

начальник Володимирецького РС УДІТБ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.