HomeНовиниДСНС повідомляєУ Володимирці дитина облилася кип’ятком

У Володимирці дитина облилася кип’ятком

( 0 Votes )

10 грудня десь о 19:30 до Володимирецької ЦРЛ з смт Володимирець з термічними опіками грудей та передньої поверхні верхніх і ніжних кінцівок 1-2 ступеня госпіталізовано восьмимісячного хлопчика. Як стало відомо пізніше мама малюка поралася по господарству, залишила кип'ятити воду, хлопчик в ходулях під'їхав і перекинув на себе відро з кип'ятком. В результаті чого хлопчик отримав 40 % опіків тіла.

Його госпіталізовано до опікового відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Немовляті вже зробили складну операцію. Зараз, кажуть медики, стан дитини тяжкий, але стабільний. 

У зв’язку зі збільшенням кількості випадків дитячого травматизму, служба цивільного захисту Володимирецького району ТУ МНС попереджає та вкотре звертається до батьків: будьте дуже уважними до своїх малолітніх дітей. Дбайте про безпеку своїх нащадків. Щоб попередити лихо та не спричинити надзвичайну подію, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті. Будьте уважними та обережними. Аби через власну неуважність не допустити дитячих страждань.

Пам’ятайте: безпека Ваших дітей залежить тільки від Вас самих!

Андрій Муравинець

служба цивільного захисту Володимирецького району

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.