HomeНовиниДСНС повідомляєЖінка обморозила руки і ноги

Жінка обморозила руки і ноги

( 0 Votes )

Обмороження кінцівокУ вівторок, 25 грудня, до Володимирецької ЦРЛ з діагнозом обмороження обох кистей рук та стоп І-ІІ ст. госпіталізовано 46-річну жительку с.Радижеве.

 У зв’язку з почастішанням подібних випадків у регіоні служба цивільного захисту Володимирецького району Територіального управління МНС у Рівненській області нагадує жителям краю, що існує декілька простих правил, дотримання яких дозволить уникнути переохолодження та обмороження. Не вживайте алкогольних напоїв – алкогольне сп’яніння сприяє високій утраті тепла, в той же час викликає ілюзію тепла. Одягайтеся так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло. Верхній одяг бажано носити непромокаючий. 

Повернувшись додому після довготривалої прогулянки по морозу, обов’язково впевніться у відсутності обмороження кінцівок, вух та носа. В разі необхідності своєчасно розпочинайте лікування обмороження. Якщо під час перебування на відкритому повітрі ви відчуваєте початок переохолодження, негайно зайдіть до теплого приміщення – магазину, кафе, під’їзду – для зігрівання та огляду місць потенційного обмороження. Якщо у вас зламалася машина на значній відстані від населеного пункту або в незнайомій місцевості, краще залишатися в ній та викликати допомогу по телефону або чекати іншого автомобіля. Пам’ятайте, що виконання цих правил безпеки допоможе зберегти ваше здоров’я та здоров’я.

 


Заступник начальника ДПРЧ-16

ТУ МНС у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець


 

Схожі матеріали:


 


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.