HomeНовиниДСНС повідомляєНа Володимиреччині на Різдво сталося дві пожежі

На Володимиреччині на Різдво сталося дві пожежі

( 0 Votes )

З початку 2013 року у Володимирецькому районі сталося дві пожежі. Обидві виникли напередодні та в день Різдва Христового.

Так, 6 січня о 1 год. 30 хв. до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в непрацюючій будівлі цегляного, критого шифером свинарника дослідного господарства «Городецьке» в с.Городець. Там зберігалося близько 10 тонн сіна.

 Для гасіння пожежі залучався пожежний автомобіль місцевої пожежної команди с.Городець на чолі із старшим водієм Миколою Левченею. Оперативними діями пожежників вдалося запобігти розповсюдження вогню на всю будівлю і уникнути значних матеріальних збитків. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено лише вхідні двері та перекриття. Ймовірна причина пожежі – підпал, збитки встановлюються.

7 січня о 3 год. 36 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Балаховичі у приватному господарстві місцевої жительки. Для гасіння було направлено 4-ий державний пожежно-рятувальний пост смт Рафалівка на чолі з начальником караулу Русланом Бортніком.

По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горить господарська будівля, а зовсім поруч розташований житловий будинок, на який в будь-який момент може перекинутися вогонь. Завдяки тактично правильним та оперативним діям рятувальників вдалося швидко локалізувати пожежу і попередити поширення полум’я на житловий будинок.

Згодом вогонь повністю загасили. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та частково перекриття господарської будівлі розмірами 4х7м. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі; збитки встановлюються фахівцями.

Служба цивільного захисту Володимирецького району закликає громадян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Цим ви убезпечите себе від біди, збережете оселю та майно від вогню, а найголовніше власне життя та життя своїх близьких.

 

Андрій Муравинець,

заступник начальника ДПРЧ-16

Михайло Червук, начальник Володимирецького РС 

УДІТБ у Рівненській області


 

Схожі матеріали:


 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.