HomeНовиниДСНС повідомляєЗвернення до мешканців Володимиреччини

Звернення до мешканців Володимиреччини

( 0 Votes )


Шановні громадяни. Впродовж останніх діб на більшості території Володимирецького району спостерігаються несприятливі погодні умови, які можуть привести до виникнення різного виду надзвичайних ситуацій. Статистика свідчить, що саме в такий період значно збільшується кількість пожеж, ДТП, обморожень, травмування та загибелі людей.

 За оперативними даними на території Рівненщини вже з початку 2013 року виникло понад 60 пожеж, які забрали життя 8 громадян, а також зареєстровано 40 нещасних випадків, під час яких 13 осіб загинуло та 50 отримали травми. На території Володимирецького району вже виникло 5 пожеж та загинула одна особа. Зокрема 20 січня о 7:40 виникла пожежа в с.Лозки, внаслідок якої пошкоджено перекриття дерев’яного хліва на площі 3 кв.м. Попередня причина пожежі – коротке замикання електропроводки. 22 січня о 2:50 в с.Чучево пожежа повністю знищила дерев’яну господарську будівлю, криту шифером, розмірами 15х5 м. Причина і збитки наразі встановлюються фахівцями.

 

Пожежа в с. Чучево

Пожежа в с. Чучево 2

Пожежа в с. Чучево 3 

Зважаючи на вище викладене, звертаємося до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання та устаткування. Ретельно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам'ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління у ліжку у нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей на них. Задля уникнення трагедій варто також утриматися від виходу на тонкий лід та не допускати на нього дітей! Похолодання загрожує обмороженнями при неправильному підборі одягу, перебуванні на свіжому повітрі у стані алкогольного сп'яніння.

В разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101».

 

Заступник начальника ДПРЧ-16 ТУ МНС України в Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій МУРАВИНЕЦЬ

 

Інспектор Володимирецького РС УДІТБ у Рівненській області

лейтенант служби цивільного захисту

Ігор НАТИНА 

 

У вас недостатньо прав для коментування.