HomeНовиниДСНС повідомляєПожежники врятували від знищення житловий будинок у Володимирці

Пожежники врятували від знищення житловий будинок у Володимирці

( 0 Votes )

9 лютого о 18:59 за номером 101 надійшло повідомлення, що в селищі Володимирець, в господарстві 47-річної місцевої мешканки виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку.На місці виклику вже за кілька хвилин працювали вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини № 16 на чолі з начальником караулу майором служби цивільного захисту Романом Смолієм.

 Завдяки тому, що загоряння вчасно виявили, а також професіоналізму та оперативним діям рятувальників пожежу було швидко локалізовано, а згодом і ліквідовано. Від знищення повністю вдалося врятувати житловий будинок. Забудова на даній вулиці дуже щільна, тому при подальшому поширенні вогню існувала б реальна загроза і для сусідніх житлових будинків. Зокрема сусідній будинок розташований лише за 2 метри. 

Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено дерев’яну стіну на площі близько 1 кв.м. Причина пожежі: порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення.

Служба цивільного захисту Володимирецького району Територіального управління МНС застерігає мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в службу порятунку МНС за номером «101»!

 

Заступник начальника ДПРЧ-16

ТУ МНС України у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.