HomeНовиниДСНС повідомляєЗ початку місяця в Рафалівці виникло дві пожежі

З початку місяця в Рафалівці виникло дві пожежі

( 0 Votes )

З початку березня місяця в селищі Рафалівка Володимирецького району сталося дві пожежі.

Так, 5 березня о 21:26 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві місцевої мешканки. Горіла дерев’яна надвірна будівля, крита листовим металом, розмірами десь 3х3м. Вогнеборці, які прибули на місце події попередили розповсюдження пожежі на сусідні будівлі. Проте надвірну будівлю вогонь знищив майже повністю.

 11 березня о 05:02 виникла пожежа в господарстві громадянина Петра. На цей раз горіла дерев’яна господарська будівля, крита шифером, розмірами 10х4м. Враховуючи те, що будівля була дерев’яна – вогонь до приїзду рятувальників вже господарював на повну. Відтак врятувати будівлю не вдалося – пожежа знищила її майже повністю. 

На щастя в обох випадках майно та будівлі були застраховані. На даний час причини пожеж та обсяги збитків встановлюються фахівцями.

Служба цивільного захисту Володимирецького району Територіального управління МНС застерігає мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в службу порятунку МНС за номером «101»!


 

Заступник начальника ДПРЧ-16 

ТУ МНС України у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 

Інспектор  РС УДІТБ у Рівненській області

лейтенант служби цивільного захисту

Ігор Натина

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.