HomeНовиниДСНС повідомляєНа Рівненщині знову очікується погіршення погодних умов

На Рівненщині знову очікується погіршення погодних умов

( 0 Votes )

22-23 березня на території Рівненщині прогнозуються снігопад, хуртовини та посилення вітру. Таким чином на автошляхах області може бути ускладнений проїзд. Тому рятувальники Держслужби з НС рекомендують водіям зважати на ситуацію та за можливістю не виїжджати в дорогу без нагальної потреби.

 Водночас через сильні пориви вітру та налипання мокрого снігу можуть виникати обриви ліній електропередач. За таких обставин не варто намагатися усунути аварію самотужки, натомість про це потрібно повідомити аварійну службу Рівнеенерго.

За даними обласного гідрометцентру, упродовж цих днів, а також 24-25 березня температура повітря знизиться до 8-12 градусів морозу вночі та 2-8 градусів морозу вдень. Таке похолодання загрожує обмороженнями при неправильному підборі одягу, перебуванні на свіжому повітрі у стані алкогольного сп'яніння. Слід утриматися від одиночних переходів на далекі відстані навіть у межах одного населеного пункту.

Разом з тим, в такий період різко зростає кількість пожеж через порушення правил користування приладами опалення. Тому необхідно проявляти особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання. Шановні громадяни, пам'ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління у ліжку у нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей на них. У разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації терміново телефонуйте за номером «101».

Головне управління

Державної служби з надзвичайних ситуацій України

у Рівненській області


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.